Bustamante i Dani Mateo, caps del cartell de la temporada del TAS de Salou

També es programa l´obra de teatre ´Avui no sopem´ amb Jordi Banacolocha, a més del cicle de monòlegs, el cicle infantil, teatre amateur a més de les jornades de Cant Coral

| Actualizado a 21 mayo 2017 14:18
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Salou  ja té la nova programació de teatre i espectacles per a la primavera/estiu del Teatre Auditori d’aquest 2017 i ho fa amb una continuïtat de continguts en l’aposta per la qualitat però amb la mateixa varietat que sempre, explica la regidora de Cultura i Festes, Mª José Rodríguez.

Per aquesta temporada hi ha música, amb l’excantant d'Operación Triunfo, David Bustamante, el qual presentarà el seu darrer treball "Amor de los dos", el novè disc en solitari. Vindrà a Salou el dissabte 10 de juny a les deu de la nit. 

La temporada, però, s’enceta amb teatre (dissabte 8 d’abril) amb l’obra de teatre ‘Avui no sopem’, de Pep Anton Gómez i Jordi Sánchez que compta amb un repartiment de luxe, entre ells el Jordi Banacoclocha o David Baigés, a més de Maife Gil. 

Un altre dels plats forts de la producció del TAS serà l’espectacle “Dani Mateo Desencadenado”, un humorista televisiu que torna als escenaris amb un monòleg en el qual repassa els seus 10 anys en el món de d’humor (actuarà el divendres dia 28 d’abril). 

Però la temporada del TAS continuarà amb molts altres ingredients aquesta primavera, de marcat caràcter solidari: d’una banda, amb el suport de l’Ajuntament de Salou i l’Auditori de Barcelona, la Coral Eixàrcia de Salou aposta per dur a terme el projecte ‘Canta grans’ amb la voluntat d’aconseguir que totes les corals de gent gran de Salou i poblacions veïnes, així tinguin l’oportunitat de veure’s involucrades el dia 13 de maig. Els diners de la taquilla seran per a finalitats benèfiques.

El 3 de juny serà el torn per gaudir d’una comèdia musical on es fa un recorregut a la història de les havaneres La Cubana catalana, de Jesús M. Zambrano Zambrano amb recaptació a favor de l’Associació de Familiars d’Alzheimer de Salou. I, finalment, el 30 de juny La verdad del amor de Teatre Bambolines de Salou. 

A més, de l’actuació gratuïta del Cor Jove Vila de Salou (20 de maig) que presentarà un espectacle AMIST@T, basat en un repertori de música pop actual en el qual un grup de joves expliquen les seves emocions cantant i aconsegueixen convertir el "tu" i el "jo" en "nosaltres". 

Les sessions golfes i espectacles infantils 

Com marca ja la tradició també es programaran 3 sessions golfes d’humor amb caràcter gratuït a la sala Europa del Teatre Auditori de Salou que es duran a terme a les 23 hores el 20 d’abril, el 18 de maig i el 15 de juny amb Jose Campoy, Tomás García, i Luis Larrodera.

Pel que fa a les obres de teatre infantil, la programació incorpora l’espectacle infantil musical per tota la família, versió del clàssic conte dels Germans Grimm El llop i les set cabretes, un musical amb molt de conte (29 d’abril); Draps (6 de maig) una obra de titelles pensat pels més menuts o la màgia amb Melanie Amazing, sota la direcció del Mag Lari i que reivindica el paper de la dona dintre del món de la màgia (18 de juny). 

Finalment, al programació comptarà amb les Jornades de Cant Coral amb l’actuació de les Corals Escolars (4 de maig), de les Corals de Salou (28 de maig) que es traslladaran a l’Església de Sant Jordi (al Cap Salou) amb l’actuació del Coro Vasco Ama-lur, Coral Eixàrcia, Coral Alborada i la coral convidada Orfeó Gandesà; a més també de l’actuació de les Corals de l’Escola de Música (4 de juny) i com a cor convidat, el Cor Jove de Begues. 

Comentarios
Multimedia Diari