Cambrils millora la seguretat a les platges

A més d’instal·lar cadires de vigilància per millorar la tasca dels socorristes, el consistori senyalitza les sortides d’aigua de pluja

| Actualizado a 16 agosto 2021 11:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Cambrils ha realitzat diverses actuacions de millora a les platges. El regidor de Medi Ambient, Lluís Abella, destaca l’aposta per millorar i incrementar els serveis a les platges.

Entre les novetats d’aquesta temporada, hi ha els nous pals de bandera, les cadires de vigilància elevades, la renovació dels rentapeus, la senyalització de les sortides d’aigües de les pluges, i l’ampliació de les passarel·les.

L’Ajuntament ha millorat la seguretat amb la col·locació de pals de banderes per informar els banyistes sobre l’estat de la mar al llarg de tot el litoral i la instal·lació de tres cadires de vigilància elevades damunt dels mòduls SOS de les platges de la Llosa, el Cavet i Vilafortuny.

Amb aquests nous equipaments, els socorristes poden realitzar una vigilància més activa des dels propis mòduls de socorrisme, amb una visibilitat més amplia i millorada de la platja. Per millorar la logística del servei de socorrisme, també s’han completat les reserves d’estacionament per als vehicles d’emergència properes als mòduls.

Per altra banda, s’han senyalitzat les sortides d’aigües de pluja amb pals d’abalisament, corda dunar i senyals de perill. Aquestes sortides han d’estar permanentment obertes, per evitar inundacions als carrers en els moments de pluja. Per això és important que estiguin també senyalitzades per evitar accidents, ja que el pas de l’aigua provoca un important desnivell a la sorra de les platges, sobretot a la zona de llevant.

També s’ha millorat l’accessibilitat per a les persones amb mobilitat reduïda. En aquest sentit, s’han augmentat el nombre de reserves d’aparcament amb connexió accessible i propera als mòduls de socorrisme de les platges de la Llosa i del Cavet, completant així les places que ja estan reservades al costat dels mòduls del Regueral i Vilafortuny.

En aquestes quatre platges, s’ofereixen serveis adaptats com el bany amb cadira amfíbia.

Comentarios
Multimedia Diari