Cambrils, Vila-seca i Roda de Berà regalen solidaritat per Nadal

Aquests dies s'estan ultimant els detalls de les recollides d'aliments, joguines i roba per les famílies més necessitades

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Proporcionar un Nadal ple d’il·lusió és l’objectiu de diverses entitats i associacions de la Costa Daurada. Durant aquests dies, s’estan duent a terme diferents iniciatives solidàries en què es recapten aliments de primera necessitat, joguines pels més petits o roba.

Un dels exemples que es poden trobar a la zona és a Vila-seca, on aquest migdia es realitzarà un Vermut Solidari que alhora serà una recollida de joguines, menjar i roba per les famílies amb menys recursos. La recollida es realitzarà al Restaurant Bocateria 13 (Av. Països Catalans n.2) partir de les dotze fins les dues de la tarda, aprofitant l’hora del vermut. Per Cristian Romero, propietari de l’establiment, aquesta és la millor hora per tal de promocionar la solidaritat entre els vilasecans. La iniciativa, organitzada per l’associació Nos Ayudamos, compta amb la col·laboració de Vermut de Reus. S’espera que l’activitat compti amb la participació d’unes cinc-centes persones. Durant la resta de la setmana, a més, es podran realitzar donacions directament a l’associació, que s’encarregarà de repartir-ho entre les famílies escollides. D’altra banda, el dia 10 de gener hi ha programada una Nit de Monòlegs al mateix restaurant, on per poder entrar s’haurà de pagar una entrada solidària. En altres paraules, els assistents hauran de portar menjar de llarga conservació per poder gaudir de l’espectacle.

 

Menjar i joguines, a Roda

Poder garantir el menjar als nens becats dels menjadors escolars i evitar que pateixin un dèficit alimentari són dues de les voluntats que el consistori de Roda de Berà s’ha proposat posar a la pràctica a través de la Regidoria d’Acció Social, juntamen tamb la Creu Roja i Cuina Gestió. En aquesta acció s’hi inclou també una bonificació d’un 100% en el Parc de Nadal del municipi, que durarà fins aquest diumenge. A més a més, s’ha posat en marxa una campanya de recollida de joguines amb el vestíbul de l’Ajuntament com a punt de recollida.

Finalment, Cambrils compta amb altres campanyes en què preval la solidaritat entre els veïns de la localitat. Per una banda, l’associació Tots Plegats ha acabat la campanya de recollida de joguines amb la col·laboració del cos dels Mossos d’Esquadra. Aquesta iniciativa farà possible que una quarentena de famílies del municipi rebi regals per part dels Reis Mags.

D’altra banda, alguns partits polítics, com per exemple NMC, també han dut a terme campanyes similars durant aquestes festes.

Comentarios
Multimedia Diari