Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Càritas Sant Pere i Santa Maria de Cambrils reben 16 tones del Banc d’Aliments

| Actualizado a 26 mayo 2022 20:11
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Càritas Sant Pere i Càritas Santa Maria han rebut 16 tones de productes de primera necessitat procedents del Banc d’Aliments per distribuir entre les persones i famílies en situació de pobresa o risc d’exclusió social derivades pels Serveis Socials de l’Ajuntament de Cambrils.

Un camió ha traslladat el material des de Reus i ha descarregat 7,1 tones de productes a la parròquia de Sant Pere i 8,9 tones més al magatzem que té Càritas Santa Maria a la plaça de la Vila. Les entitats socials, que formen part de la Xarxa de Distribució d’Aliments juntament amb la Creu Roja, s’havien quedat sense existències pel creixement de les atencions a causa de l’arribada a Cambrils de famílies ucraïneses que fugen de la guerra, entre altres.

Justament aquesta setmana l’Ajuntament ha signat el conveni amb les tres entitats de la Xarxa. Aquest nou acord consolida l’increment extraordinari d’un 50% de l’aportació econòmica de l’Ajuntament. Així doncs, l’Assemblea local de la Creu Roja, Càritas Sant Pere i Càritas Santa Maria rebran una subvenció directa de 18.000 cadascuna (54.000 en total) per seguir distribuint aliments, productes de neteja, higiene personal i bolquers.

Comentarios
Multimedia Diari