Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El camping Playa Montroig recapta més de 85.000 euros amb la campanya ‘Hoteles Amigos’ d’UNICEF

L’empresa del Baix Camp ha aportat, durant 10 anys, una important suma econòmica al programa que lluita a favor de la infància

| Actualizado a 25 noviembre 2022 12:42
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Playa Montroig Camping Resort ha recaptat més de 85.000 euros al llarg dels deu anys que fa que col·labora amb la campanya Hoteles Amigos d’UNICEF, un programa que vetlla pels drets de la infància. Aquest any, el projecte torna a lluitar contra la manca d’aigua potable a les zones més afectades per les conseqüències de l’escalfament global, com les sequeres, inundacions, tempestes o onades de calor. Aquest any 2022, la recaudació del camping tarragoní ha estat de més de 7.400 euros.

Des de fa una dècada, Playa Montroig Camping Resort manté un compromís fidel amb el projecte Hoteles Amigos. Va ser el primer càmping del país a sumar-se a una campanya solidària d’aquestes dimensions, adquirint un compromís de solidaritat per millorar el benestar dels nens i nenes que es troben en aquestes situacions. L’objectiu de la campanya d’aquest any és potenciar l’ajuda als nens que es troben en situacions sense subministrament adequat d’aigua.

És per això que la suma recaptada entre totes les institucions adjuntes al projecte, UNICEF pretén incrementar el subministrament d’aigua i la seva potabilització en les regions més afectades, on construïrà sistemes d’aigua que aguantin els fenòmens meteorològics adversos del canvi climàtic.

Alejandro Giménez, director del càmping, afirma que «estem orgullosos de celebrar una dècada formant part del projecte Hoteles Amigos d’UNICEF, i és important que els establiments s’involucrin en aquestes causes solidàries, per ajudar a un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat, els nens i nenes. La propera temporada seguirem al programa Hoteles Amigos, per seguir trencant barreres i ajudant en tot el que poguem».

Comentarios
Multimedia Diari