Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

El PSC de Cambrils presenta la seva llista per a les municipals

Entre les deu primeres persones hi ha tres independents: la número dos Gemma Balanyà, el tercer Enrique Arce i la sisena Ariadna Cuadrado

| Actualizado a 17 marzo 2023 13:50
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Alfredo Clúa, Gemma Balanyà, Enrique Arce, Miguel Ángel Díaz, Ingrid Duch, Ariadna Cuadrado, Luz Saavedra, Joaquim Porro, Nerea Escobar i Joan Mas són els deu primers homes i dones que conformen la candidatura que es presenta sota les sigles de PSC Cambrils i que ahir dijous a la nit ja va rebre el vist-i-plau de l’executiva de l’agrupació local.

Aquest matí, en roda de premsa, Alfredo Clúa ha manifestat que “sortim a guanyar. Anem a per totes, i ho fem amb una candidatura potent, diversa, amb homes i dones que donen la millor versió d’un partit de govern, com és el PSC”.

L’alcaldable, i actual regidor de Recursos Humans a l’Ajuntament de Cambrils ha explicat que “m’he rodejat d’aquest equip perquè crec que és el millor que podem tenir per tirar endavant els reptes de futur que tenim per fer progressar la nostra ciutat. Quan el PSC ha estat governant, Cambrils ha avançat, ha fet un canvi, i això és precisament el que volem. Presentem una llista per guanyar i crec molt en les persones que m’acompanyen”.

Clúa concorre a les llistes amb un equip que té un 50% d’independents entre els 6 primers llocs “perquè tenen el perfil adequat, al que necessita Cambrils, i a més, tenim un relleu jove”. Ha agraÏt també la feina de Josep Mª Vallès i de Yolanda Quílez que ja no repetiran a la llista però que han fet una gran feina en la seva etapa com a regidors.

Clúa ha finalitzat dient que “són un equip potent, cohesionat i amb idees renovades per modernitzar l’administració i generar unes noves dinàmiques a l’alçada del ritme que necessitem a Cambrils”.

Comentarios
Multimedia Diari