Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Els Nois de la Torre i els Castellers de Berga guanyen el Concurs a Torredembarra

Primera victòria en la història dels torrencs

| Actualizado a 25 septiembre 2022 13:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Els Nois de la Torre i els Castellers de Berga s‘han coronat guanyadors del Concurs de Castells a Torredembarra.

Un total de 12 colles castelleres hi han participat i, per culpa de la previsió de pluja, la jornada s‘ha dessenvolupat al pavelló Sant Jordi.

És la primera vegada a la història que els torrencs aconsegueixen aquesta fita.

Primera ronda

Els Nois de la Torre, que opten al podi, han estrenat castell: el 7d7, lent, però amb molt bones mides. Això fa que, de moment siguin tercers. Els dos primers ara mateix són els Castellers de Berga i de Figueres, que han descarregat el 5d7. Els Castellers d’Altafulla van últims i acaben de fer el 2d6.

Per altra banda, les altres colles, com són Matossers de Molins de Rei, Castellers de Cerdanyola, Colla Castellera de la Bisbal del Penedès, Castellers de Badalona i Castellers de Castelldefels han fet el 3d7.

Els Castellers de Mollet han mostra el 3d7p; els Castellers d’Esparreguera, un 4d7p; i, per finalitzar, els Castellers del Riberal també han apostat pel 3d7.

Segona ronda

En segona ronda, els Nois de la Torre s’han posat primers descarregant el 5d7, el segon que han aconseguit aquesta temporada. Per la seva banda, la Colla Castellera de la Bisbal del Penedès ha executat el 4d7 i els Castellers d’Altafulla el 3d7. En aquests moments, els Nois comparteixen podi amb els Castellers de Berga, que han descarregat el 7d7.

Els Castellers de Cerdanyola han fet un 2d7 i Castellers del Riberal, Matossers de Molins de Rei, Castellers de Badalona, el 4d7.

Els Castellers de Castelldefels han apostat pel 4d7p, igual que els Castellers de Mollet i els Castellers de Figueres.

Tercera ronda

Pel que fa a la tercera ronda, els Nois de la Torre segueixen compartint podi amb els Castellers de Berga, perquè els dos han descarregat el 4d7p. La Colla Castellera de la Bisbal del Penedès ha intentat per primer cop en la seva història el 5d7, que ha quedat en intent, perquè s’ha obert molt del pis de terç i quarts i ha cedit quan havien donat l’ordre de tirar-lo a baix. Els Castellers d’Altafulla han descarregat el primer 4d7 de la temporada, que era perfecte.

Els Castellers d’Esparreguera han fet el 3d7p, igual que els Castellers de Badalona i la Colla Castellera de Figueres, però a aquests últims només els ha quedat en intent desmuntat. Els Castellers del Riberal han caigut del 3d7p.

Els de Cerdanyola han passat ronda i, finalment, els Castellers d’Esparreguera han fet el 5d7.

Quarta ronda

En la quarta rronda, tant els Nois de la Torre com els Castellers de Berga han apostat per no fer cap construcció amb què segueixen primers.

En el que fa referència als Castellers d’Altafulla, amb la feina feta no n’han tingut prou i han descarregat un bon pd5.

La Colla Castellera de la Bisbal del Penedès també ha descarregat el pd5, igual que els Castellers del Riberal. Finalment, els Castellers de Badalona han fet un intent desmuntat 2d7.

En la cinquena i útima ronda, els únics que han muntat un castell han estat els de Castelldefels, amb un 3de7a.

Comentarios
Multimedia Diari