Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

En marxa la desena edició del concurs fotogràfic en memòria del fotògraf Albert Iturria

En aquesta edició, les fotografies presentades han d’estar relacionades amb la vellesa

| Actualizado a 06 octubre 2022 14:16
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vila-seca convoca per desena vegada el concurs fotogràfic en memòria del fotògraf local Albert Iturria, el qual va fotografiar el municipi, la seva gent i les festes i costums durant més de 30 anys.

El concurs, adreçat a qualsevol persona que hi vulgui participar sense cap límit d’edat, comptarà amb dues categories (adults i infantil) i, aquest any, tindrà com a objectiu premiar les millors fotografies sobre la vellesa. D’aquesta manera, es pretén recollir imatges de la vellesa en l’àmbit local des d’un punt de vista dinàmic, on es puguin veure el ventall de les seves activitats quotidianes; la vellesa del segle XXI, molt oberta al món, al coneixement, al desig i als viatges, entre d’altres.

Els premis per a la categoria d’adults són de 700 € per al primer, 350 € per al segon i 175 € per al tercer. A la categoria infantil s’estableixen cinc premis, dotats amb material escolar per valor de 50 €. Les obres es podran lliurar fins al dia 15 de desembre de 2022 al registre general de l’Ajuntament, a l’atenció de la regidoria de Cultura, o bé mitjançant correu postal.

Comentarios
Multimedia Diari