Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Fibra òptica a les urbanitzacions Xalets i Mirador de Salou

També hi ha previsió que, a finals de juny, s’hagi donat cobertura a tota la urbanització de Covamar

| Actualizado a 24 mayo 2022 12:00
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Temas:

L’Ajuntament de Salou, a través de l’operadora local “eports”, ja treballa en el desplegament de fibra òptica al municipi. S’ha finalitzat l’actuació a les urbanitzacions Xalets i Mirador de Salou, on, actualment, ja s’hi pot contractar el servei.

Així mateix, paral·lelament, s’està actuant per oferir fibra òptica a la urbanització de Covamar, i la previsió es finalitzar a finals de juny.

També es troba operativa part de la zona de Cap Salou. S’està actuant als voltants del carrer dels Replanells, i seguint, direcció a La Pineda. Es preveu que els treballs finalitzin a finals d’aquest mes de maig, i que, d’aquesta manera, tota la població resident al Cap Salou disposi de dita cobertura.

Així mateix, al llarg de l’estiu es donarà servei a la resta de punts del municipi que, actualment, no compten amb fibra òptica.

El regidor de Serveis Generals i Noves Tecnologies, Jesús Barragán, acompanyat del cap de servei dels Sistemes d’Informació, Jesús Redón, es va reunir ahir dimecres amb el responsable de l’operadora “eports”, Iban Querol, per intercanviar impressions sobre aquestes actuacions.

L’alcalde Pere Granados ha valorat molt positivament aquest gran desplegament de fibra, atès que “permetrem l’accés de totes les persones a les noves tecnologies, d’acord amb l’aposta per consolidar Salou com una destinació intel·ligent i digitalitzada, amb els projectes DTI i Smart City Salou”.

Per la seva banda, el regidor Jesús Barragán ha destacat “la tasca realitzada per l’Ajuntament, per tal d’aconseguir que una empresa hagi apostat per desplegar fibra òptica a les zones del municipi que no en tenien”.

El responsable de l’operadora, Iban Querol, també ha explicat que “ja és oberta la botiga d’atenció al client al número 70 del carrer Barcelona, on es pot consultar la cobertura existent i les previsions de properes instal·lacions, així com contractar els serveis”; i, ha afegit, “farem la inauguració demà divendres, 6 de maig, de 18 a 20 h, on convidarem els clients a un pica-pica”.

“eports” ofereix fibra òptica a les llars (FTTH) de fins a 1000 Mbps, així com cobertura mòbil, amb totes les operadores. Els contractes són sense permanència i sense cost d’alta. També facilita connexions temporals, per a segones residències.

Es pot consultar més informació al web www.eportsinternet.com; al correu electrònic hola@eportsinternet.com; i al telèfon 977 35 37 35.

Comentarios
Multimedia Diari