Fran Morancho és reelegit alcalde de Mont-roig al centre polivalent de Miami Platja

Revalida l’alcaldia amb el suport dels regidors electes del PSC, d’IMM amb qui començarà amb coalició i de C’s.

| Actualizado a 16 junio 2019 16:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fran Morancho ha estat proclamat alcalde de Mont-roig del Camp, en la sessió constitutiva del nou consistori, que ha tingut lloc aquest dissabte 15 de juny, al Teatre del Centre Polivalent de Miami Platja, en un acte que ha reunit més de 200 persones.

Morancho, cap de llista del PSC revalida el càrrec per segon mandat consecutiu gràcies al suport de 9 dels 17 regidors que conformen l’Ajuntament, els regidors i regidores del PSC, del cap de llista de Plataforma Impulso Miami Mont-roig Vicente Pérez i de la cap de llista de Ciutadans Ibana Pacheco.

Per la seva banda Francisco Chamizo, cap de llista del grup municipal Junts per Mont-roig Miami ha obtingut 3 vots, Irene Aragonès, cap de llista d’Esquerra Republicana de Catalunya ha obtingut 3 vots.

Després de prometre el càrrec, en el seu discurs d’investidura ha volgut agrair a totes les persones que l’han votat i les persones que ho han fet per altres opcions. Ha donat la benvinguda als nous regidors i regidores d’un ajuntament que per primer cop serà paritari.

En la seva intervenció, Morancho ha afirmat que: “Vull seguir encapçalant un govern de tots i totes, i per a tots i per a totes. Porto al cor aquest municipi, de punta a punta, de nucli a nucli, totes les persones que hi viuen són la meva prioritat. I en aquest punt m’agradaria llençar un missatge important: el meu govern representarà, com ho ha fet aquests últims 4 anys, a tot el municipi de Mont-roig del Camp. Que ningú tingui cap dubte: el meu govern representarà a tot el municipi de Mont-roig del Camp”.

En el seu discurs d’investidura també ha fet referència als pactes i ha afegit: “Com segurament sabeu, no s’ha pogut materialitzar finalment un acord de govern amb Esquerra Republicana. Però no voldria que aquest fet es portés a confusió. Que finalment no formin part del govern
no significa que estigui deixant fora el que representa en nucli de Mont-roig. Repetir aquesta afirmació no la farà veritat. Hem deixat fora un partit, no una part del municipi. Nosaltres, insisteixo, també representem Mont-roig”.

L’alcalde també ha avançat quins seran els eixos de l’acció del Govern, marcats a través del Pla Estratègic de municipi 2020-2030, que va rebre el suport de pràcticament tots els grups municipals del darrer mandat. Es tracta de posicionar Mont-roig del Camp en el territori; per fer-ho eficient en la gestió i innovador; amb un urbanisme intel·ligent, i econòmicament competitiu.

Prèviament, els 17 regidors electes han constituït el nou consistori amb el jurament o promesa del càrrec. El nou Ajuntament queda representat amb els regidors i els grups municipals següents:

Comentarios
Multimedia Diari