Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’entitat urbanística del Roc de Sant Gaietà rebrà un distintiu

Per la seva continuada tasca en la conservació, manteniment i protecció d’aquest conjunt arquitectònic de gran valor per a Roda de Berà

| Actualizado a 04 octubre 2022 19:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Ple de l’Ajuntament va aprovar el passat dijous al vespre proposar al Consell Comarcal del Tarragonès l’entitat urbanística del Roc de Sant Gaietà per rebre la distinció de Mèrit als Serveis Distingits en la seva vuitena edició.

Aquest guardó es lliura cada any a persones o entitats dels municipis de la comarca del Tarragonès que s’hagin distingit en una continuada tasca efectuada o que hagin contribuït a incrementar el prestigi del municipi. Seguint les bases, l’equip de Govern va creure oportú i molt merescut proposar formalment l’entitat urbanística d’aquest conjunt arquitectònic únic, per la seva continuada tasca en la conservació, manteniment i protecció del Roc de Sant Gaietà.

Segons la proposta de l’Alcaldia “la bona predisposició i col·laboració de l’entitat urbanística del Roc de Sant Gaietà, que representa als propietaris, ha estat i és imprescindible perquè aquest emblemàtic lloc continuï sent referent del nostre municipi”, subscriu.

El Roc de Sant Gaietà

Aquest conjunt arquitectònic tan atípic es va construir entre els anys 1964 i 1972. Cayetano Bori Tallada va ser el promotor de l’obra, construïda per Josep M. Fortuny Rodríguez.

En primer lloc es va construir els apartaments de primera línia de mar, els quals van ser dissenyats a l’estil dels pobles eivissencs i mediterranis, complementant-los posteriorment, en el seu interior, amb patis andalusos i sevillans, fonts granadines, petites places i carrerons que van acabar de donar-li l’aire de poble típic.

Comentarios
Multimedia Diari