Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

L’Hospitalet de l’Infant obrirà el Mercat de Nadal el divendres 2 de desembre

Es projectarà un mapping en 3D i s’encendran els llums nadalencs als nuclis del municipi

| Actualizado a 01 diciembre 2022 12:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Mercat de Nadal de l’Hospitalet de l’Infant se celebrarà els dies 2, 3, 4 ,6 i 8 de desembre, a la Plaça Catalunya. En aquest espai s’hi instal·laran un total de 16 parades locals, de comerços i negocis que vendran diversos tipus d’articles (d’alimentació, artesania, decoració, roba i complements, etc) i d’entitats que recaptaran fons.

A més de les parades, les persones que visitin el Mercat s’hi trobaran diverses activitats, adreçades especialment als infants: animació itinerant, photocall de Nadal, tallers de manualitats i música en directe.

Les actuacions musicals de Carlos Toledo i Irene Porta, del dissabte 3 de desembre; i de Rita Pons i Alba Mirambel, del dimarts 6 de desembre, seran en benefici de la Marató de TV3, dedicada enguany a la salut cardiovascular.

L’horari d’obertura del Mercat, que ha organitzat la Regidoria de Comerç de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, serà de 10.30 a 14 h i de 17 a 20 h.

$!Cartell de Mercat de Nadal 2022. Foto: Ajuntament de Vandellós i l’Hospitalet de l’Infant

Enguany, com a novetat, les persones que visitin el Mercat de Nadal podran participar en el «Joc del busca click», consistent a buscar 16 figures de Playmobil per les parades i a marcar en una butlleta en quina parada es troba cada figura.

Les butlletes es podran agafar a les mateixes parades i també a l’Oficina de Turisme, on obsequiaran amb un sobre sorpresa de Playmobil a totes les persones que les portin emplenades correctament. Les butlletes emplenades correctament prendran part, a més, en un sorteig d’un joc de Playmobil. El sorteig es farà a Ràdio l’Hospitalet de l’Infant el 12 de desembre a les 12:30 h.

Així mateix, l’Associació de Restauració i Hoteleria de l’Hospitalet de l’Infant i la Vall de Llors (ARH) sortejarà un val de 50 € per gastar en els establiments associats entre totes aquelles persones que dipositen els tiquets de compra del Mercat de Nadal a l’Oficina de Turisme.

D’altra banda, durant tots els dies del Mercat es podrà visitar una exposició de diorames de Lego i Playmobil a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer, de les 10:30 a les 13:30 h; i de les 18 a les 21 h.

Estrena del mapping

El mateix dia de la inauguració del Mercat, el divendres 2 de desembre, tindrà lloc l’estrena del mapping nadalenc, a la Plaça Berenguer d’Entença. A les 18 h, sobre la façana de l’Hospital del Coll de Balaguer, es projectarà el nou espectacle audiovisual que, per encàrrec de la Regidoria de Cultura, ha muntat el grup d’investigació de l’Associació Cultural Telenoika, de Barcelona, que està especialitzada en aquest tipus d’animacions en 3D.

Comentarios
Multimedia Diari