La delegada del Govern, Teresa Pallarès, visita Creixell

L'alcalde, Jordi Llopart, li ha traslladat diverses qüestions que afecten al municipi

| Actualizado a 18 enero 2022 18:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Aquest dimarts 18 de gener l’Ajuntament de Creixell ha rebut  la visita de la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona Sra.Teresa Pallarès. La delegada ha estat rebuda a la Casa de la Vila per l’alcalde de Creixell Jordi Llopart amb qui ha compartit una profitosa trobada al voltant dels principals temes d’interès per a ambdues administracions.

En aquesta visita institucional al municipi de Creixell, la delegada s'ha reunit amb l’alcalde, Jordi Llopart i l’equip de govern municipal. En aquesta reunió l'alcalde li ha traslladat un seguit de qüestions relacionades amb el municipi per tal que des de la Delegació pugui fer-se seguiment.

La delegada ha remarcat la voluntat de suport i col·laboració per part de la Delegació vers als Ajuntaments.

La trobada s'emmarca en el programa de treball que la delegada del Govern de la Generalitat a Tarragona segueix amb l'objectiu de conèixer de prop la realitat i necessitats dels diferents municipis del territori per tal d'oferir-los la màxima col·laboració.

La delegada territorial ha signat en el Llibre d’Honor de la Corporació Municipal de l’Ajuntament de Creixell, com a testimoni de la seva visita al municipi creixellenc.

L’alcalde Llopart ha valorat molt positivament la visita i el tarannà de la delegada del Govern. Així mateix, l’alcalde de Creixell ha palesat que “aquests contactes amb les administracions d’àmbit superior són sempre positius, perquè és molt important i necessari que els ajuntaments siguin escoltats a l’hora de programar i aplicar les actuacions municipals dins dels àmbits competencials de cada administració.

Comentarios
Multimedia Diari