La festa de la Infància de Mont-roig del Camp, el 12 de desembre

Està formada per tot un seguit d’activitats lúdiques per a tota la família

| Actualizado a 06 diciembre 2021 10:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 5a edició de la Festa de la Infància, que organitza l’Ajuntament de Mont-roig del Camp, tornarà el pròxim diumenge, 12 de desembre, al matí, entre les 11 i les 14 hores, als poliesportius municipals de Mont-roig i Miami Platja, després que l’any 2020 es va haver d’anul·lar per les restriccions de la pandèmia de la Covid-19. El consistori ha volgut reprendre aquesta jornada festiva que s’ha integrat dins la programació de Nadal.

La Festa de la Infància, que estarà formada per un seguit d’activitats lúdiques per a tota la família, incorpora com s’ha fet fins ara l’acte de benvinguda als nadons. En aquesta edició seran homenatjats els nens i nenes nascuts entre el dia 1 de novembre de 2020 i el 30 de novembre de 2021. La mascota de Mont-roig i Miami Platja, la Momi, també farà acte de presència durant la matinal a tots dos poliesportius.

El cartell de la Festa de la Infància és el dibuix guanyador del concurs que s’ha realitzat a partir d’una crida a tots els nens i nenes del municipi de preescolar i primària. La guanyadora del concurs és la Mestral Risalde Vallverdú, de 6 anys, que va ser escollida després d’una decisió molt complicada pel jurat, ja que alguns dels dibuixos rebuts eren molt encertats.

Comentarios
Multimedia Diari