La Policia Local de Torredembarra celebra la seva festa patronal

L'acte s'ha celebrat aquesta tarda al Castell i ha acabat amb una foto de família a les escales de l'edifici consistorial

| Actualizado a 29 septiembre 2021 16:39
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Torredembarra, encapçalada pel seu màxim representant, l'inspector Miquel Àngel Marchal, ha celebrat aquesta tarda la seva festa patronal coincidint amb la festivitat de Sant Miquel. L'acte ha començat a l'exterior de la comissaria amb una ofrena floral als companys difunts i la formació dels agents en un acte de record als policies locals que han traspassat.

La formació s'ha trencat perquè l'acte continuava a la plaça del Castell, on novament s'ha format el cos de seguretat local i s'han presentant les novetats a la corporació, encapçalada per l'alcalde Eduard Rovira. Entre les novetats d'enguay, que la pandèmia ha permès celebrar amb certa normalitat aquesta celebració, hi hagut la presentació de la nova imatge corporativa als vehicles policials d’acord amb les indicacions europees d’alta visibilitat, a la plaça del Castell.

Un cop acabada la presentació de les novetats, s'ha procedit a la recepció i lliurament de reconeixements i medalles, al Pati del Castell. A banda de les autoritats locals, han acompanyat en aquest acte la directora dels Serveis Territorials d’Interior a Tarragona, Mònica Solé; la subdirectora general de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local, Begoña Curto; el comissari cap de la Regió Policial del Camp de Tarragona de Mossos d'Esquadra, Josep Maria Estela, i altres representants dels Mossos d’Esquadra, de la Guàrdia Civil i de policies locals, entre d’altres.

 

Comentarios
Multimedia Diari