Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Les policies de Vila-seca, Torredembarra i Roda de Berà celebren la seva festa patronal

Entre divendres i avui dilluns, els tres cossos de seguretat local de la Costa Daurada han gaudit del seu dia de festa

03 octubre 2022 18:04 | Actualizado a 03 octubre 2022 18:22
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La Policia Local de Vila-seca ha celebrat aquest dilluns 3 d’octubre, els actes commemoratius de la festivitat dels Àngels de la Guarda, patrons de la Policia Local de Vila-seca.

Aquesta diada, presidida per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, ha tingut lloc al Santuari de la Mare de Déu de la Pineda, on s’ha fet el rendiment d’honors i la celebració de l’acte litúrgic. A continuació, la festa ha culminat amb un dinar de germanor i el lliurament de diversos premis.

Ahir diumenge, la Policia Local de Roda de Berà va celebrar el seu patró. Després d’uns anys en què la festa s’havia ubicat a les noves dependències policials, la Patrona s’ha desplaçat fins al Museu de la Ràdio Luis del Olmo, al Roc de Sant Gaietà.

Autoritats, agents, comandaments, representants d’altres cossos policials amb competències al municipi, convidats, representants d’entitats, familiars i amics, fins a més de 150 persones, han omplert de gom a gom la sala d’actes del centre cívic.

A la sala d’actes s’ha iniciat l’acte amb el parlament d’Antonio Gómez. Durant el seu discurs, ha anunciat que el proper any quatre nous agents s’incorporaran a la plantilla, que no ha deixat de créixer durant els darrers anys i ja suma una quarantena de persones.

Divendres, 30 de setembre, la Policia Local de Torredembarra va gaudir de la seva Festa Patronal en una jornada que va tenir com a acte central, a la Sala de Plens, el lliurament de condecoracions i reconeixements per destacar la feina especial realitzada durant el darrer any.

Els guardons lliurats han estat:

1.- Reconeixement i concessió de Medalla d’Honor al Mèrit Policial categoria de Bronze a: La caporal Raquel Arasa i els agents Raúl Seco,Iván Pacheco, Francisco Javier Gómez, Oriol García, Miguel Ángel Romero i Juan Luís Urbano, tots membres de la Policia Local de Torredembarra.

2.- Reconeixement i concessió de Medalla d’Honor al Mèrit Policial categoria de Plata a: Els següents membres de la Policia Local de Torredembarra: el sergent Miguel Ángel Martínez i els caporals Alexandre Alegre i Diego Mellado. Al sotsinspector del cos de Mossos d’Esquadra, cap de la Unitat Seguretat Ciutadana de Tarragona, Francesc Josep Bernal, i al cabo mayor del Grupo de Información de la Comandancia de la Guardia Civil de Tarragona, Juan Carrique.

3.- Reconeixement i concessió de Medalla d’Honor al Mèrit Policial categoria d’Or a: L’intendent del cos de Mossos d’Esquadra, cap de la Regió Policial Camp de Tarragona, Vicenç Lleonart, i al subinspector de la Brigada Provincial de Información del Cuerpo Nacional de Policia, José López.

4,.- Reconeixement públic i mostra d’agraïment per la participació activa de diversos membres de les forces i cossos de Seguretat i de la Policia Local de Torredembarra a: El caporal del cos de Mossos d’Esquadra Cosme Pon; a l’agent del cos de Mossos d’Esquadra Xavier Ramón; al caporal de la Policia local d’Altafulla Juan Arjona; a l’agent de la Policia Local de Torredembarra Manuel Vilella, així com a: Voluntaris de Protecció Civil de Torredembarra, a la Subdirectora General de Suport al Sistema de Seguretat en l’Àmbit Local, Begoña Curto; a la fiscal en cap de l’Audiència Provincial de Tarragona, María José Osuna; a l’equip d’administració general de la Policia Local, i a la treballadora municipal María Teresa Cuadros.

També s’ha fet un reconeixement públic a la Policia Local d’Altafulla i a la Policia Local de Creixell amb motiu de la coordinació i col·laboració per a l’aprovació i formalització de l’Acord de Col·laboració d’Associació dels municipis de Torredembarra, Altafulla i Creixell amb la finalitat de prestar servei de col·laboració policial.

Comentarios
Multimedia Diari