Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Àngel Òdena arrenca la temporada a Vila-seca

Demà divendres, dia 16, a partir de les 21 hores el baríton tarragoní actuarà a l'Auditori Josep Carreras.

Diari de Tarragona

Whatsapp
El baríton tarragoní Àngel Òdena actua a Vila-seca.

El baríton tarragoní Àngel Òdena actua a Vila-seca.

L’Auditori Josep Carreras enceta la seva temporada el proper divendres 16 de febrer a les 21 hores amb un concert líric d’alta volada. Àngel Òdena, amb l’acompanyament al piano d’Anna Crexells, ens presentarà  Del lied europeu a l’òpera italiana, un programa que s’endevina com un dels concerts imprescindibles de la temporada.

El baríton tarragoní ha posat la veu a més d’una cinquantena de títols operístics que recorren l’ampli espectre musical europeu, especialment l’italià.

És actualment un dels barítons més preuats del món de l’òpera, habitual en els grans teatres operístics d’arreu del món, ens oferirà un atractiu recital que recorrerà diversos registres, entre ells el lied, un format menys usual en els seus concerts.

Per acabar la setmana, el diumenge a les 7 de la tarda, les veus del Cor de Cambra Femení Scherzo i del Cor Sant Esteve s’uniran per ajudar en la tasca que fa l’Associació Voluntaris Socials per Vila-seca, en un concert on les veus seran dirigides per Sílvia Gil-Pérez i Charo García, respectivament.

Cor Scherzo de Vila-seca.

Per a tots aquells que no puguin assistir al concert, o vulguin fer una aportació extraordinària, podran col·laborar-hi fent la seva aportació a la Fila 0, al número de compte de La Caixa ES88 2100 0154 4002 0029 0550.

Cal recordar que les entrades al concert d’Àngel Òdena es podran adquirir al vestíbul de l'Auditori Josep Carreras des d'una hora abans de l'inici del concert i amb antelació, a la secretaria del Conservatori o al web de l'Auditori www.auditorijosepcarreras.cat.

Per al concert solidari, les entrades es podran adquirir al vestíbul de l’Auditori, el mateix dia del concert i a partir de les 6 de la tarda.

Temas

Comentarios

Lea También