Este sitio web puede utilizar algunas "cookies" para mejorar su experiencia de navegación. Por favor, antes de continuar en nuestro sitio web, le recomendamos que lea la política de cookies.

Àngels Poblet,nova regidora a l’Ajuntament de Vila-seca

En substitució de Cristina Campallo, que va renunciar al càrrec per motius laborals el dia 1 de desembre.

Diari de Tarragona

Whatsapp
Moment de la presa de posessió al plenari de Vila-seca.

Moment de la presa de posessió al plenari de Vila-seca.

Aquest dimarts a la tarda l’Ajuntament de Vila-seca ha celebrat un ple extraordinari durant el qual ha pres possessió la nova regidora Àngels Poblet, després que la regidora de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies, Cristina Campallo, renunciés a la seva acta en el passat ple celebrat l’1 de desembre.

La nova regidora, Àngels Poblet, ha estat nomenada representant de l’Ajuntament de Vila-seca en els patronats municipals de Música i Turisme, i en els consells escolars de l’Escola Sant Bernat Calvó i la Llar d’Infants Les Vimeteres.

Àngels Poblet.

Àngels Poblet Antonio formava part de la llista de Convergència i Unió en les darreres  eleccions municipals de l’any 2015, on ocupava el número 12 de la llista.

És llicenciada en filologia anglogermànica i actualment és professora de secundària a l’institut Ramon Barbat Miracle de Vila-seca. Properament es donaran a conèixer més detalls sobre les seves responsabilitats dins l’organigrama del govern municipal.

Temas

Comentarios

Lea También