Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Obert el termini per fer el cartell de la Festa Major de Roda de Berà

El disseny escollit serà la portada del llibre de la Festa Major i el cartell oficial de les festes.

| Actualizado a 24 mayo 2022 12:13
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

L’Ajuntament, a través de la regidoria de Festes, ha posat en marxa el concurs per triar el que serà el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2022, que tindrà lloc entre els dies 19 i 26 d’agost, així com la portada del llibret que el consistori edita cada any amb la programació dels actes.

El concurs està obert a totes les persones que hi vulguin participar, que siguin majors d’edat en el moment de la presentació del disseny. Aquest, estarà basat en la temàtica de la festa i en els elements que caracteritzen la Festa Major rodenca, i haurà d’incloure “Festa Major Sant Bartomeu 2022 Roda de Berà”, i “19 al 26 d’agost”.

L’obra ha de ser una idea original i no pot esdevenir una reproducció total o parcial d’altres treballs ja executats amb anterioritat per altres autors/es. S’haurà de presentar amb el format i de la forma que es detallen a les bases de la convocatòria, abans del 21 de juny (inclòs) a la Biblioteca Municipal Joan Martorell Coca de Roda de Berà.

El jurat es reunirà per fer la valoració de les obres presentades el 22 de juny, i estarà format per l’alcalde Pere Virgili, com a president; i com a vocals, Teresa Ferré, regidora de Festes; Susana Benítez, responsable de Comunicació de l’Ajuntament; Sònia Camí, responsable de Roda de Berà Ràdio; i Óscar Espigares, dissenyador gràfic del departament de Comunicació.

El cartell guanyador es donarà a conèixer el dia 23 de juny a través dels mitjans de comunicació de l’Ajuntament de Roda de Berà, i serà premiat amb 150 euros.

Cliqueu per consultar les bases.

Comentarios
Multimedia Diari