Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

‘Rasca i guanya’ comprant a Torredembarra

Fins el 28 de maig, obert el termini perquè els comerços i restaurants torrencs s’adhereixin a la campanya que repartirà 10.000 euros en premis

| Actualizado a 24 mayo 2022 11:41
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

Del 19 al 28 de maig, resta obert el període d’inscripcions dels establiments de Torredembarra que vulguin participar en la promoció comercial de la Regidoria de Comerç, Indústria i Activitats: “Rasca i guanya 2022, Redescobreix el comerç, comprar a la Torre pot tenir premi”.

Aquesta campanya consisteix en el fet que qualsevol persona major d’edat que realitzi compres per un import superior a 10 € en els establiments adherits podrà aconseguir una targeta «Rasca». Només s’entregarà una targeta per compra. Hi haurà «Rasca» amb diferents premis: descomptes als establiments participants en la campanya per valor de 5 €, 10 € i 20 € o marxandatge del municipi. En total, hi haurà 10.000 € en premis.

“Rasca i guanya” tindrà lloc del 7 al 23 de juny als establiments que s’hi adhereixin. Les targetes amb premi es podran bescanviar del 7 de juny al 8 de juliol.

El regidor de Comerç, Josep Maria Guasch, ha exposat que l’objectiu de la campanya, que dona continuïtat a les realitzades l’any passat, és protegir, preservar i donar suport al teixit productiu i social del municipi per atenuar l’impacte econòmic de la Covid-19, encara vigent al nostre territori. També ha explicat que els establiments que poden participar a la campanya són les petites empreses de comerç minorista tradicional i del sector de la restauració, a les quals anima a inscriure’s al ‘Rasca i guanya’.

Fins al 28 de maig, doncs, els establiments interessats han de presentar la sol·licitud de participació emplenada i presentar-lo de forma telemàtica com instància genèrica a la seu electrònica de l’Ajuntament de Torredembarra. Les persones físiques també ho poden presentar de forma presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana, demanant cita prèvia al telèfon 977 64 00 25 o al correu electrònic oac@torredembarra.cat Més informació, bases i sol·licitud d’inscripció: https://www.turismetorredembarra.cat/

Comentarios
Multimedia Diari