Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Roda de Berà tria el cartell de la Festa Major de Sant Bartomeu 2022

El disseny guanyador, de Carmen Ledesma, serà premiat amb 150 euros

| Actualizado a 23 junio 2022 18:08
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Carmen Ledesma és il·lustradora i quan una amiga li va enviar la convocatòria del concurs de cartells de la Festa Major de Sant Bartomeu 2022 no s’ho va pensar i va presentar el seu disseny. “Volia que fos una proposta plena de vida i d’alegria, molt festiva, després de dos anys de pandèmia, que es notés que aquest any torna a celebrar-se una Festa Major com les d’abans”, diu Carmen.

El seu ha estat el disseny escollit pel Jurat del concurs de cartells de la Festa Major d’aquest any, els membres del qual es van reunir ahir al migdia per a deliberar. A la convocatòria es van presentar un total de set propostes i aquesta va ser la més puntuada, pel seu caràcter festiu, la seva originalitat i per l’aparició d’elements que caracteritzen la Festa Major rodenca.

El disseny serà el cartell oficial de la festa gran, que se celebrarà del 19 al 26 d’agost, així com la portada del llibret de la Festa Major de Sant Bartomeu que l’Ajuntament edita cada any amb la programació dels actes.

El Jurat va estar format per l’alcalde Pere Virgili; Teresa Ferré, regidora de Cultura; Susana Benítez, tècnica de Comunicació; Óscar Espigares, dissenyador; i Víctor Blanch, com a secretari.

El premi, de 150 euros, serà lliurat en un acte públic el dia 20 d’agost, a les 20 hores, a la plaça dels Pins, dins del programa de la Festa Major de Sant Bartomeu.

Comentarios
Multimedia Diari