És festa gran a Salou

La capital va viure el diumenge de festa amb actes per a totes les edats. La trobada gegantera va ser la millor continuació a l’obertura de la festa i l’elecció de les pubilles i l’hereu.

19 mayo 2017 16:34 | Actualizado a 19 mayo 2017 16:34
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Salou va continuar desplegant la seva Festa Major. El matí va arrencar amb el torneig de petanca a càrrec del Club Petanca Salou i amb la 23a Pedalada Popular, on han participat prop de 250 persones.

Totes elles han pedalat durant una hora complint la tradició d’un dels actes més tradicionals de la festa i que està organitzat per l’Associació Ciclista BTT Salou i l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Salou.

La plaça de la Pau va ser el lloc de la plantada dels gegants. Una vintena de colles han participat en la XXXI Trobada de Gegants Vila de Salou.

L’alcalde, Pere Granados, i la regidora de Cultura i Festes, M. José Rodríguez, juntament amb altres regidors han anat saludant els participants i han vist la desfilada de tots els elements tradicionals.

«És un dia molt especial on molta gent demostra la seva implicació amb la festa i el seu compromís per mostrar a la societat salouenca i als visitants el potencial que tenim com a municipi», ha assenyalat la regidora de Cultura i Festes, M. José Rodríguez.


Sardanes
La ballada de sardanes a la plaça de la Pau és un altre dels actes destacats de diumenge. Amenitzada per la cobla contemporània arrencava amb una cinquantena de persones.

Salou va començar dissabte la Festa Major amb la presentació de les pubilles i l’hereu i el pregó de festa. El convidat d’enguany, l’actor i humorista Enrique San Francisco va ser ahir l’encarregat d’encendre la traca i també de proclamar-ho davant els espectadors al Teatre Auditori de Salou. San Francisco però, va decebre en la seva actuació perquè, segons es van disculpar des de l’empresa de management «estava indisposat» en el moment de pujar a l’escenari.

En acabar el pregó, la mateixa empresa, segons la regidora de Cultura i Festes, M. José Rodríguez, «ens ha demanat disculpes perquè, evidentment, l’actuació dista molt del que s’havia pactat i del que s’esperava d’un actor d’aquest renom. Ja ens han assegurat que no passaran la factura per abonar la feina de San Francisco. Tampoc no ho pensàvem fer perquè no ha estat a l’altura».

Rodríguez afegia que «per nosaltres ha estat una decepció pel resultat i per la mala imatge que s’ha pogut donar però entenem que es tracta d’una causa de força major».

Comentarios
Multimedia Diari