S'ajorna la Festa Dones Creadores de L'Hospitalet pel mal temps

Estava programada per al dissabte. Properament, l'Ajuntament confirmarà la nova data de celebració

| Actualizado a 24 marzo 2022 18:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

A causa de la previsió de pluges, l'Ajuntament ha ajornat la Festa Dones Creadores, que estava programada per aquest dissabte 26 de març a l'Hospitalet de l'Infant.

El que sí que es mantindrà és el taller de dansa de l’Esther Sánchez, experta en mindfulness, que tindrà lloc a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l'Hospital Coll de Balaguer a partir de les 10.30 h. 

La Festa Dones Creadores és una proposta de la Regidoria d'Igualtat per reivindicar el paper de les dones en el món de l’art, així com el valor de la visió femenina en àmbits com el de la música o la dansa.

Forma part del programa d'actes organitzat al municipi amb motiu del 8M, Dia Internacional de les Dones i inclou dos tallers gratuïts adreçats al públic jove i adult femení: un de dansa, a càrrec de l’Esther Sánchez, experta en mindfulness, a la Sala Infant Pere del Centre de visitants de l’Hospital del Coll de Balaguer (que es mantindrà per al dissabte 26 de març); i un altre de dj, a càrrec d’AWWZ, una de les dj i productores més reconegudes d’Espanya i Llatinoamèrica,  a la Sala Ferrer Malet de la Casa de Cultura Blanca d’Anjou (que s'ajornarà).

En una nova data encara per determinar també hi haurà concerts gratuïts oberts a tothom a la plaça de Catalunya, a càrrec de les artistes locals Júlia Bobb i Patrícia Benaiges; de Bali Cejas, una artista de Cambrils que envoltada de músics de primer nivell explora els ritmes del jazz, la rumba i el flamenc; de la banda d’indi rock Onniria, formada a Tarragona i Girona; i de l’artista barcelonina AWWZ que oferirà una sessió de dj.

Comentarios
Multimedia Diari