Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Salou acull el campionat d’Espanya de dòmino per parelles Anede

Al torneig, hi han pres part més de 170 jugadors i jugadores participants i els seus acompanyants, procedents de diversos punts de la geografia: València, Madrid, Andalusia, Catalunya i Castella la Manxa

| Actualizado a 17 octubre 2022 18:28
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’assistència al campionat ha superat les 250 persones. El sistema joc que han fet servir els participants és el suís, amb el qual s’han jugat 14 partides.

El lliurament de premis ha tingut lloc aquest migdia, amb la presència la presidenta d’ANEDE, Quiteria Teruel; el president de l’Associació de Dòmino de Tarragona i Salou, Diego Arjona; i l’assistència de l’alcalde Pere Granados, acompanyat de la regidora de Serveis Educatius, Joventut, Infància i Adolescència, Julia Gómez.

L’alcalde, en la seva intervenció, ha felicitat els organitzadors del torneig a Salou i ha destacat la qualitat turística del municipi i de l’entorn. També ha posat en valor la capacitat de la capital de la Costa Daurada per acollir esdeveniments relacionats amb el turisme esportiu, com el campionat de dòmino, i, a més, ha fet esment del patrimoni paisatgístic i natural, la gastronomia, la varietat enològica i totes les denominacions d’origen del territori.

Per la seva banda, el president de l’Associació de Dòmino de Tarragona i Salou, Diego Arjona, ha explicat que Salou és una ciutat oberta i preparada per acollir grans esdeveniments; i, concretament, d’aquest, ha dit que els participants han quedat molt contents del torneig, l’allotjament i el municipi.

Cal dir que els acompanyants del jugadors han tingut l’oportunitat de conèixer Salou, així com la Tarraco Romana, gràcies a una visita guiada.

Comentarios
Multimedia Diari