Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Salou ajudarà econòmicament a empreses i comerços del municipi

Es destinaran fins a 100.000 euros per a aquest programa de subvencions i les sol·licituds es poden demanar a partir de dijous, 24 de novembre, i fins al 31 de desembre de 2022

24 noviembre 2022 12:23 | Actualizado a 24 noviembre 2022 13:02
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Salou, a través de l’àrea de Dinamització Econòmica, ha posat en marxa una nova convocatòria d’ajuts econòmics adreçats al comerç, la restauració i els serveis de proximitat, destinant un total de 100.000 euros. Es poden beneficiar d’aquests ajuts les persones físiques o jurídiques: autònoms i petites empreses de comerç, restauració i de serveis de proximitat de Salou.

La finalitat d’aquest programa d’ajudes és contribuir a la modernització i millora de la competitivitat del teixit comercial i de serveis, amb eines tecnològiques i digitals aplicades al retail, per ser comerços tecnològics de proximitat. També, ajudar davant els nous reptes de sostenibilitat; la millora de la imatge comercial de l’establiment; la concessió d’incentius per a la reobertura de locals buits; i les noves activitats, amb local establert al municipi.

L’alcalde de Salou, Pere Granados, ha assegurat que “des de l’Ajuntament, volem prioritzar l’adaptació del nostre teixit comercial i empresarial a les noves tecnologies; així com donar un gran impuls a l’emprenedoria”.

Per la seva banda, el regidor de Dinamització Econòmica, Hèctor Maiquez, ha assenyalat que “tornem a presentar una nova convocatòria d’aquests ajuts, atès que els darrers anys van tenir molt bona acollida, i volem continuar donant suport al comerç local”.

$!Salou ajudarà econòmicament a empreses i comerços del municipi

Aquesta nova convocatòria contempla, per tant, cinc línies:

Línia 1.- Per a persones emprenedores amb projectes d’autoocupació i l’afavoriment de la creació i establiment de noves empreses, amb local establert al municipi.

Línia 2.- Per a la renovació i modernització de l’establiment en l’àmbit tecnològic.

Línia 3.- Per a la millora de la imatge comercial de l’establiment.

Línia 4.- Per a la millora de la sostenibilitat i/o estalvi energètic.

Línia 5.- Per a la concessió d’incentius per a la reobertura de locals buits, dins de la trama urbana del municipi de Salou.

Pel que fa a la quantia dels ajuts, serà, per a la línia 1, l’equivalent a la taxa d’obertura, amb un import d’entre 700 i 1.600 euros. D’altra banda, per a la resta de línies, és a dir, 2, 3, 4 i 5, la quantia serà del 50% de les despeses subvencionables, fins arribar a un màxim de 800 euros.

Comentarios
Multimedia Diari