Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Torredembarra fa tractaments setmanals contra els mosquits

Puntualment, es duen a terme altres accions especials com la que es va realitzar divendres passat, 29 de setembre, després d’haver-se detectat una major presència d’insectes

03 octubre 2023 17:52 | Actualizado a 03 octubre 2023 17:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Des de mitjans de març fins a finals d’octubre, l’Ajuntament du a terme el tractament per eliminar al màxim la població de larves de mosquits amb l’objectiu que la quantitat de mosquit adult no sigui significativa i no causi molèsties a la població.

Setmanalment, una empresa especialitzada realitza aquest tractament a la zona humida de l’Espai d’Interès Natural dels Muntanyans i en d’altres zones susceptibles de contenir les larves d’aquests insectes.

les actuacions de l’Ajuntament són en espais públics i que els privats són responsabilitat de les persones propietàries.

Puntualment, es duen a terme altres accions especials com la que es va realitzar divendres passat, 29 de setembre, després d’haver-se detectat una major presència de mosquits fruit de les fortes pluges de dies enrere, que han creat bassals en indrets no habituals i també que han produït acumulacions d’aigua en propietats privades que, possiblement, no s’han eliminat.

Algunes de les zones amb un tractament més intens són: al voltant de l’escola l’Antina i la rasa, Àmfores / Clarà, Nova Torredembarra, Marítima Nord i Sud, i també als vials del tren i les passeres.

Cal tenir present que les actuacions de l’Ajuntament són en espais públics i que els privats són responsabilitat de les persones propietàries. A més, els tractament són per a les larves i no es pot actuar sobre els mosquits adults perquè la quantitat de producte que s’hauria d’utilitzar a l’aire lliure seria nociu per a la salut pública.

Comentarios
Multimedia Diari