Torredembarra posa en marxa el pla de seguretat de Nadal

Les patrulles de proximitat seran les que cobriran cada dia fins la festivitat de Reis les zones comercials per poder resoldre i ajudar a veïns, compradors i comerciants

| Actualizado a 14 diciembre 2018 19:26
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb l’arribada del Nadal l’afluència de públic en les àrees comercials i de serveis de la població s’incrementa de forma molt significativa. Per a contribuir a una major seguretat d’aquestes zones, l’Ajuntament de Torredembarra, a través de la Regidoria de Governació, engega, a partir d'aquest pont de la Immaculada, el “Pla de Seguretat - Dispositiu policial - Nadal 2018-19” que es desenvoluparà de forma prioritària en la zona del centre de la població i el polígon industrial Roques Planes.

Per part de la Policia Local, s’efectuarà un reforç d’agents, per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei mitjançant l’estratègia d’un model de treball basat en la proximitat.

D’aquesta manera, s’han dividit les zones comercials de la població en 4 sectors que seran coberts diàriament per 4 agents i 1 caporal, sent la patrulla a peu i la policia de proximitat la seva característica principal.

Aquest pla, vigent des d'avui 6 de desembre i fins el 6 de gener del 2019, té com a objectius principals garantir la seguretat de les persones en els seus desplaçaments i activitats i controlar i regular el trànsit de vehicles i vianants, restringint el trànsit de vehicles a determinades zones, per tal d’augmentar els nivells de prevenció i compromís de servei.

També es duran a terme dues campanyes, una de control d’alcoholèmia i drogues, del 13 al 22 de desembre, i un altra de control de joguines i regals dels establiments multipreu durant aquests dies.

D’altra banda, la Policia Local estableix un operatiu conjunt amb els Mossos d’Esquadra realitzant patrullatges mixtes sobre l’eix comercial d’acord amb el dispositiu Grèvol que posen en marxa els Mossos d’Esquadra per aquestes dates.

Una vegada finalitzat el dispositiu, s’elaborarà una estadística en base a les dades obtingudes durant els dies d’execució del Pla Nadal 2018-19, la qual servirà com a instrument de millora de cara a campanyes similars i per tal de planificar el pla Nadal de l’any següent.

 

Comentarios
Multimedia Diari