Tretze imputats més per presumptes contractes irregulars a Torredembarra

Els nomenaments que es posen en qüestió van ser els de TAG (Tècnic d'Administració General) Serveis Generals, TAG Serveis econòmics -tant a la plaça que es va convocar per cobrir de forma titular, com la d'interinatge-; la d'Enginyer Tècnic d'Obres Públiques, i la de l'inspector En cap de la Policia Local de Torredembarra.

| Actualizado a 22 mayo 2017 21:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El jutge ha imputat a tretze persones més dins d'una altra peça del cas Torredembarra per presumptes contractacions irregulars a l'ajuntament d'aquesta localitat, han confirmat a Efe fonts judicials.

El jutge ha aixecat una nova peça del cas Torredembarra i, si bé fins ara només es coneixia el referent als presumptes lloguers irregulars, a l'aixecar-se el secret de sumari d'una de les peces separades s'ha pogut saber que dins del cas Torredembarra també s'investiguen els possibles contractes de determinats funcionaris del consistori, segons publica avui Baix Gaià Diari.

Així, els nomenaments que es posen en qüestió van ser els de TAG (Tècnic d'Administració General) Serveis Generals, TAG Serveis econòmics -tant a la plaça que es va convocar per cobrir de forma titular, com la d'interinatge-; la d'Enginyer Tècnic d'Obres Públiques, i la de l'inspector En cap de la Policia Local de Torredembarra.

És per això pel que hauran de declarar en qualitat d'imputats Montserrat Córcoles, Esther Agulló, Vicenç Ruiz i Josep Gili, les persones que, de manera presumptament irregular, van aconseguir les places.

Als tribunals que van nomenar aquestes quatre persones van participar assessors externs del consistori com Ramon Cuadrado, Antonio Martos, Antonio Carné, Xavier Cifró i Jaume Bertran.

A més, el jutge també té dubtes amb els presidents dels tribunals: Maria Teresa Llor, Antonio Muñoz i Luis Lacruz Allé.

Pel que fa a la plaça del cap de la Policia Local, segons el jutge, alguns testimonis van assegurar dubtes sobre l'honestedat d'alguns dels membres del tribunal que va nomenar Gili, en concret de Francisco de la Torre, Jesús Fernández i Oscar Bru.

El jutge també afirma en la interlocutòria que ha enviat als imputats i denunciants que algunes de les declaracions també posaven de manifest possibles influències sobre el tribunal, procedents de José Oviedo i Blas Niubó.

En la interlocutòria, el jutge aixeca el secret de sumari d'aquesta peça de les presumptes contractacions, on no es troben imputats Ignasi Duran, Jaume Vila, Juan Pérez, Pere Font, Èlia Rodríguez, Rafael Jiménez, Vicente Sànchez i Jordi Sumarroca.

En aquest sentit, el jutge sí que imputa en aquesta peça a Daniel Masagué, José Oviedo, Paqui Felguera, Santi Ardèvol, Esther Agulló Montserrat Córcoles, Vicenç Ruiz i Blas Niubó, que ja es trobaven investigats prèviament.

A més, també imputa a tretze noves persones: Antonio Martos, Àlex Jarque, Ramón Cuadrado, Antonio Carné, Maria Teresa Llor, Antonio Muñoz, Luis Lacruz, Jaume Bertran, Xavier Cifró, Oscar Bru, Francisco de la Torre, Jesús Fernández i Josep Gili

Comentarios
Multimedia Diari