Un any de retirada de carnet per simular que 'torejava' cotxes a Salou

En adonar-se de la presència d'una patrulla de la policia local, l'home, que anava begut, va fugir amb el vehicle saludant als agents

| Actualizado a 22 mayo 2017 11:35
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

¿Cree que se debe proteger el catalán en las escuelas?


No

La fiscalia sol·licita un any de retirada del permís de conduir i una multa de més de 500 euros a un home que va aturar el seu cotxe al mig del carrer Barcelona de Salou (Tarragonès) i va començar a simular que "torejava" els vehicles que hi circulaven, obligant-los a esquivar-lo o a aturar-se. Els fets es remunten a la matinada del 5 d'octubre de l'any passat. Segons el ministeri fiscal, en adonar-se de la presència d'una patrulla de la policia local, l'home, que anava begut, va tornar a pujar al vehicle i va reprendre la marxa mentre saludava els agents. Després d'aparcar en un carrer proper, l'individu va arrencar a córrer, però la policia el va poder detenir.

 

L'acusat, Jorge A.C. i de nacionalitat argentina, va fer cas omís a les indicacions d'un agent perquè aturés el vehicle. Després d'intentar fugir, la policia local el va poder arrestar i li va practicar la prova d'alcoholèmia, donant un resultat positiu de 0,72 mg/l en primera instància, i de 0,75 mg/l un quart d'hora més tard.

 

Segons la fiscalia, els fets són constitutius d'un delicte contra la seguretat vial per conduir sota la influència de begudes alcohòliques i d'una falta contra l'ordre públic per desobeir lleument els agents de l'autoritat. El ministeri fiscal demana que se li imposi una multa de més de 500 euros i que se li retiri el permís de conduir durant un any i tres dies.

Comentarios
Multimedia Diari