Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant posa en marxa els Pressupostos Participatius de 2023

El 15 de desembre hi haurà unes sessions informatives per explicar les novetats d’aquest procés

06 diciembre 2022 10:58 | Actualizado a 06 diciembre 2022 11:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El consistori de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha engegat, per quarta vegada, el procés de Pressupostos Participatius, un mecanisme de participació i gestió del municipi mitjançant el qual la ciutadania podrà proposar a què es destinarà una part dels recursos municipals: 200.000 euros del pressupost de 2023.

En aquesta edició, l’Ajuntament hi ha introduït diverses novetats, que es donaran a conèixer amb més detall en les reunions informatives, previstes el 15 de desembre: a les 19 h, a la Casa de Cultura Blanca d’Anjou de l’Hospitalet de l’Infant; i a les 20:30 h, a Ca la Torre de Vandellòs.

La novetat principal seran les dues sessions de priorització que hi haurà el 25 de gener, en què les persones assistents seleccionaran les propostes, prèviament validades per la comissió tècnica municipal, que passaran a la fase de votació.

$!Cartell dels Pressupostos Paticipatius de 2023. Foto: Ajuntament Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant.

Com sempre, les propostes presentades hauran de complir uns requisits: fer referència a competències municipals, ser concretes i avaluables econòmicament, ser inversions, ser viables tècnicament, ser accions sostenibles i ser d’interès general. Com a novetat, cadascuna de les propostes presentades no podrà superar el cost de 100.000 euros.

Tota la població de 16 anys o més, empadronada al municipi, podrà escollir les propostes validades que consideri més necessàries. Cada persona podrà votar un màxim de tres propostes. El període per fer-ho, virtualment o presencialment, començarà el 20 de febrer i s’allargarà fins al 5 de març. Els resultats del procés es presentaran públicament el 13 de març.

Comentarios
Multimedia Diari