Vila-seca destina més de 400.000 euros en dues noves convocatòries de subvencions

Adreçades a les famílies amb dificultats econòmiques i a la contractació laboral

| Actualizado a 29 septiembre 2021 12:27
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

L’Ajuntament de Vila-seca ha aprovat recentment la convocatòria de dues subvencions adreçades a les persones i famílies del municipi en situació de fragilitat econòmica i una altra per a les empreses mitjançant el programa “Impuls a l’Ocupació”. El total econòmic de les dues convocatòries és de 425.000 euros.

“Impuls a l’Ocupació”

El programa “Impuls a l’Ocupació”, que des de fa anys convoca l’Ajuntament de Vila-seca i que enguany té una partida de 175.000 euros, ja està aprovat i ja es poden presentar sol·licituds. Per tal d’impulsar i activar la promoció de l’ocupació i la creació de noves empreses, la convocatòria destaca la concessió d’incentius a la contractació de persones aturades de Vila-seca amb especial atenció a la contractació de persones majors de 45 anys aturades i als col·lectius de dones. D’altra banda també es manté la línia d’ajuts a la emprenedoria i a l’afavoriment de la creació i establiment de noves empreses al municipi de Vila-seca.

Els ajuts són diversos i poden arribar fins als 6.000 euros si es fan contractes fixos a persones majors de 45 anys.

Les persones i empreses interessades han de recollir la sol·licitud al Servei d’Ocupació i Creació d’Empreses, situat al carrer de l’Hospital,1 de Vila-seca (telèfon 977 394 325).

Subvenció a les famílies

Amb una reserva econòmica de 250.000 euros, recentment s’ha aprovat també la convocatòria de subvencions a les persones i famílies del municipi en situació de fragilitat econòmica. De fet, la finalitat d’aquests ajuts és contribuir al sosteniment de persones respecte a les quals concorren circumstàncies que dificulten la seva sostenibilitat econòmica de forma independent.

Coordinat des de l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, la quantitat màxima que es podrà rebre és de 500 euros i per tal de rebre informació caldrà adreçar-se a les dependències municipals de Serveis Socials, a l’av. Verge de Montserrat, 37 de Vila-seca (telèfon 977 390 024).

Comentarios
Multimedia Diari