Whatsapp Diari de Tarragona
Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Secciones
Canales
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vila-seca inaugura la renovació de l’Espai Jove

L’acte, organitzat per l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, va iniciar-se amb l’explicació del projecte de Salut i Participació

11 junio 2022 14:53 | Actualizado a 11 junio 2022 14:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Ahir dijous a la tarda, va tenir lloc l’acte d’inauguració de la renovació de l’Espai Jove de Vila-seca, que va anar a càrrec de l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i la regidora d’Acció Social, Lucía Teruel.

L’acte, organitzat per l’Àrea de Drets Socials i Participació Ciutadana, va iniciar-se amb l’explicació del projecte de Salut i Participació i el Programa de Presencialitat als Instituts i, a continuació, es va projectar el vídeo cloenda de l’edició “Salut als instituts curs 21-22”, realitzat per diversos joves dels instituts de Vila-seca.

Seguidament, es van lliurar els premis als joves guanyadors del Concurs de Logotips, del projecte de presencialitat als instituts, i es van entregar els certificats del curs de Premonitors/res de lleure educatiu, a les persones joves que van participar en l’acció durant la Setmana Santa.

La part final de l’acte, va comptar amb un berenar de proximitat i amb l’actuació en format acústic del grup de música Lobster Tribe, que van presentar el seu primer disc “Embale”. En finalitzar l’actuació, els joves van poder gaudir d’una sessió de dj, de la mà del conegut Dj tarragoní i influencer XAVIGGI.

Comentarios
Multimedia Diari