Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vila-seca posa en marxa la campanya “Estima a qui Vulguis”

Amb una imatge dissenyada per la il·lustradora Berta Artigal

| Actualizado a 01 julio 2022 19:23
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Un any més, l’Ajuntament de Vila-seca es suma a la reivindicació dels drets de les persones LGTBI en aquest 28 de juny i continua també d’aquesta manera amb diverses accions que es reivindiquen sota el hàstag #Vilasecasentorgull.

Coordinat des de la regidoria d’Igualtat i conscients que moltes persones pateixen discriminació per causa de la LGTBIfòbia, l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa una nova campanya sota el lema “Estima a qui vulguis”.

Amb aquesta campanya es vol visibilitzar i reivindicar la singularitat de cada persona per tal que pugui exercir lliurement els seus drets; dret a la identitat de gènere, a escollir a qui estimar, a l’orientació sexual i dret a la diversitat familiar.

Amb una imatge dissenyada per la il·lustradora Berta Artigal, realitzada exclusivament per a Vila-seca, la campanya vol sensibilitzar a la població sota el lema “Estima a qui vulguis”. La imatge està estampada en bosses tote bag i ja es poden obtenir en una cinquantena de comerços del centre històric de Vila-seca i del mercat municipal fins a finalitzar existències.

Comentarios
Multimedia Diari