Para seguir toda la actualidad desde Tarragona, únete al Diari
Diari
Comercial
Nota Legal
  • Síguenos en:

Vila-seca reparteix 2.700 carmanyoles a les escoles de la ciutat

Aquesta acció d’iniciativa municipal es fa durant la Setmana Europea de Prevenció de Residus

| Actualizado a 22 noviembre 2022 18:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Vila-seca celebra, un any més, la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. L’objectiu d’aquesta és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d’Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

En el cas del municipi de Vila-seca, les accions se centraran en la reducció dels residus associats als esmorzars dels infants. Per això, l’Ajuntament de Vila-seca, amb el suport d’ECOEMBES, ECOVIDRIO i l’Agència de Residus de Catalunya, lliurarà carmanyoles a tots els infants de les escoles del municipi mitjançant una activitat dinamitzada, durant el transcurs d’aquesta setmana.

$!Vila-seca reparteix 2.700 carmanyoles a les escoles de la ciutat

Aquesta distribució anirà acompanyada de propostes a les escoles per tal de fer un seguiment del seu ús i quantificar els residus estalviats. A educació infantil i els primers cursos de primària es presentaran alternatives d’esmorzars que minimitzen els residus. Als últims cursos es podran quantificar els residus que generen basant-se en els esmorzars que porten i reflexionant sobre els seus impactes i les possibles alternatives.

D’altra banda, i centrant-se en els residus tèxtils, l’Ajuntament de Vila-seca ampliarà la xarxa actual de contenidors per a roba usada al municipi, amb un total de 22 unitats distribuïdes per tot el municipi, amb l’objectiu de fomentar la recollida selectiva, la reutilització i el reciclatge d’aquesta fracció dels residus municipals.

Amb aquestes accions, l’Ajuntament de Vila-seca posa el seu granet de sorra en aconseguir una societat amb més responsabilitat i consciència ambiental, a la vegada que compleix amb els objectius de prevenció i de recollida selectiva fixats per la Unió Europa

Comentarios
Multimedia Diari