Èxit de la Primera Motard solidària de Mont-Roig

La matinal va arrancar amb un esmorzar popular, una exposició de motos clàssiques de veïns del municipi i un concert del grup Death or Glory. Els beneficis es destinaran a l’AFANOC 

| Actualizado a 11 abril 2019 15:10
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

La 1a Matinal Motard Solidària de Mont-roig del Camp va ser tot un èxit. Durant tot el matí d’ahir el MotoClub de Mont-roig va organitzar diferents activitats per recaptar diners que es destinaran íntegrament a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya). 

Cada diumenge més de 20 motoristes del municipi queden per fer una ruta i després anar a esmorzar. «A les 9 a plaça». Aquesta és l’única consigna. Un dels seus membres forma part de l’AFANOC i d’aquí va sorgir la idea, segons explica el Silvio Da Costa, del MotoClub de Mont-roig: «Volíem fer alguna cosa relacionada amb les motos al poble i vam pensar a dedicar-ho als nens amb càncer». 

La jornada d’ahir va començar amb un esmorzar popular al parc Maria Martori. «La veritat és que ha sigut un èxit perquè hem fet curt de tot. Teníem contades unes 300 racions per esmorzar i al final hem arribat al voltant de 500», deia en Silvio. 

Però el que cridava més l’atenció era l’exposició de motos clàssiques. Eren motos de veïns del poble i rodalies. Totes elles comptaven amb el model, l’any i l’agraïment dels propietaris que les havien dut fins allà. 

A la plaça també hi havia parades amb tota classe de complements per a motoristes que destinaran també una part dels guanys obtinguts durant el dia d’ahir a l’AFANOC. 

Homenatge a Manolo Moreno 

La matinal va homenatjar al Manolo Moreno, un dels motoristes més veterans. Ell va ser dels primers que va iniciar les rutes dels diumenges al matí i de fet, era el cap de ruta de moltes de les sortides que es feien. 

A les 12 del migdia la banda local de hard rock, Death or Glory va oferir un concert amb alguns temes del nou àlbum que estan treballant. Durant tot el matí es van realitzar sortejos de cascs, pernils i olis entre d’altres. 

Finalment, els participants van realitzar una petita ruta per conèixer el municipi i el seu entorn que va acabar amb una ‘cantata’ on els pilots van fer espetegar les seves motos. 

Els actuals membres del MotoClub van heretar aquest nom dels membres que es dedicaven més aviat a la branca de l’enduro. 
Segons en Silvio, ara la seva intenció és crear un nou MotoGrup on tothom tingui cabuda, veu i vot. 

Comentarios
Multimedia Diari