Arnal i Bagés, Ricky Gil, Xavi Sarrià i Pemi Rovirosa, en el cicle Accents

El festival se celebrarà a diferents localitats de la Costa Daurada de l'1 d'octubre al 10 de desembre i que incorpora El Morell i Botarell com a noves seus

21 junio 2021 17:04 | Actualizado a 21 junio 2021 17:12
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Maria Arnal i Marcel Bagés, Xavi Sarrià, Ricky Gil, Queralt Lahoz i Pemi Rovirosa són les primeres confirmacions del cicle Accents, que se celebrarà a diferents localitats de la Costa Daurada de l'1 d'octubre al 10 de desembre propers i que incorpora El Morell i Botarell com a noves seus.

Segons ha informat avui la promotora Empenta Cultural, el festival oferirà 25 concerts a Reus, Cambrils, Riudoms i Mont-roig i la Selva del Camp, i també en espais singulars de la ciutat de Reus (Baix Camp) que pròximament es faran públics.

Maria Arnal i Marcel Bagés, amb el disc "Clamor", actuaran el 10 de desembre, i Xavi Sarrià, amb l'espectacle "No s'apaguen les estrelles", el 27 de novembre, tots dos al Teatre Fortuny de Reus. 

El concert inaugural tindrà lloc l'1 d'octubre als Jardins de la Casa Rull de Reus i permetrà veure el debut en solitari de Ricky Gil, l'històric component de Brighton 64, que estrenarà el seu primer disc en solitari, "Infinites rutes invisibles", acompanyat per la banda de Vilanova i la Geltrú Biscuit.

També als Jardins de la Casa Rull tindrà lloc el dia 9 d'octubre el primer dels concerts-vermut gratuïts de l'Accents 2021 amb l'actuació de la cantautora barcelonina Patricia Atzur, guanyadora de l'última edició del concurs PortAutors de Tarragona, i que presentarà a Reus el seu primer EP, "Seasons".

En total, el festival, segons el seu programador, Isaac Albesa, oferirà prop de 25 actuacions, bàsicament d'artistes de tot els territoris de parla catalana que canten en català, i també una petita programació flamenca, batejada per segon any consecutiu com a especial ‘Som flamencs’. 

L'Accents 2021 també ha confirmat els dos nous municipis que se sumen al Festival en la seva edició 2021, en concret Botarell i El Morell, que programaran dos artistes a cada població. 

De fet, El Morell acollirà un dels concerts de l'especial ‘Som flamencs’, en aquest cas la cantant de rap i flamenc de Santa Coloma de Gramenet Queralt Lahoz, que presentarà "Pureza" el 5 de novembre.

Per la seva banda, Botarell viurà el 3 d'octubre l'actuació de Pemi Rovirosa, el guitarrista de Lax’n'Busto, que desgranarà el seu disc "Vida"

Comentarios
Multimedia Diari