Comença a llegir 'L'exorcista', per primer cop en català

Descarrega't les primeres pàgines de l’obra cabdal de la literatura de terror, de la mà de William  P. Blatty, que t'ofereixen Diari de Tarragona i Obscura Editorial, en el 50 aniversari de la seva publicació. En llibreries, aquest dijous dia 18.

16 febrero 2021 16:28 | Actualizado a 17 febrero 2021 06:45
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Una novel·la traduïda per Eduard Sepúlveda.

Inspirat en el relat d’una possessió demoníaca durant la dècada dels quaranta, William Peter Blatty fou l’artífex d’una de les trames més controvertides que s’han escrit mai. L’obra, amarada d’una cruesa i d’una profanitat sense precedents, ha inquietat i aterrit generacions de lectors. L’exorcista és una història esgarrifosa i addictiva que ha esdevingut la novel·la de terror per excel·lència i ha transformat la cultura popular per sempre.

 

 

El pare Damien Karras passa per una profunda crisi de fe després d’haver perdut qui més s’estimava. Quan l’actriu Chris MacNeil recorre a ell desesperada pel comportament erràtic i violent de la seva filla Regan, el pare jesuïta conclou que la nena ha estat posseïda per un esperit diabòlic. Amb l’ajuda del pare Merrin, un exorcista experimentat, en Karras farà tots els possibles per tornar a creure i salvar la Regan d’un destí fatal.

William Peter Blatty (1928-2017) va ser un escriptor i productor de cinema nord-americà. Després de graduar-se a la Universitat de Georgetown, va iniciar-se com a novel·lista còmic i va acabar tenint una carrera llarga i sòlida com a guionista a Hollywood. L’obra magna de William P. Blatty va ser L’exorcista, el best-seller publicat l’any 1971 que va fer el salt a la pantalla gran el 1973. El mateix Blatty va encarregarse del guió de la pel·lícula, pel qual va ser guardonat amb un premi Oscar al millor guió adaptat.

'L'exorcista' arriba a les llibreries dijous dia 18 de febrer.

 

 

Comentarios
Multimedia Diari