Concert de Raquel Andueza a Tortosa

El recital, organitzat per les Joventuts Musicals, tindrà lloc el divendres 17 a l’entorn dels Reials Col·legis

14 septiembre 2021 02:35 | Actualizado a 14 septiembre 2021 02:56
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El proper divendres 17 de setembre, la soprano Raquel Andueza oferirà un concert a Tortosa. Andueza és una de les més celebres cantants de música barroca que actualment es pot trobar al país, i des de Joventuts Musicals de Tortosa, els promotors del concert, apunten que es tracta d’una oportunitat única per poder escoltar la cantant al nostre territori. A més, en aquesta ocasió pujarà a l’escenari acompanyada per violí i tiorba, que complementaran d’una forma excel·lent la seua melòdica veu. Andueza ha actuat en els principals festivals i auditoris de tot el món.

La presidenta de Joventuts Musicals a Tortosa, Elisa Huguet, explica que «aquest és un dels concerts estrella del cicle tardor-hivern i per això vam decidir que el millor lloc per acollir-lo era l’entorn dels Reials Col·legis». I és que tot i que la majoria de concerts que ha programat Joventuts Musicals tindran lloc a l’Auditori, aquest es durà a terme al pati del Col·legi de Sant Jaume i Sant Maties. Com que només queden una cinquantena d’entrades disponibles, la presidenta anima a tots aquells que vulguin assistir-hi a reservar la seua entrada a través del web www.teatreauditoritortosa.cat el més prompte possible.

A més del concert d’Andueza, el cicle programat per Joventuts Musicals de Tortosa ha previst pel 2 d’octubre el Quartet Neus Català, format pels violinistes Marta Cardona, Albert Carbonell, el violista Miquel Córdoba i el violoncel·lista Marçal Ayats. El 14 de novembre serà el torn de Lluís Capdevila i per últim, el 12 de desembre la Companyia Il·luminati, amb el trio de tenors Albert Mora, Miquel Cobos i Ezequiel Casamada, acompanyats del pianista Dani Garcia.

Comentarios
Multimedia Diari