Desembre 2020: Casal Riudomenc Teatre Auditori

22 diciembre 2020 16:05 | Actualizado a 22 diciembre 2020 17:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

PAU VALLVÉ presenta LA VIDA ÉS ARA
Diumenge 27 de desembre, a les 19.00 h

Amb més de 20 anys damunt els escenaris i després de llargues gires presentant els seus anteriors treballs, Pau Vallvé torna per presentar el seu 17è disc titulat "La vida és ara", el 6è signat sota el seu nom. 

El disc se l'ha auto-editat ell mateix i, com ja és tradició en ell, l'ha composat, tocat, mesclat i produït ell sol al seu estudi. Aquesta vegada però, ha estat en unes circumstàncies una mica especials. 

El propi Pau ens explica una mica aquest disc i tot el que hi ha al voltant: "Pocs dies abans del confinament em vaig separar i vaig anar a viure provisionalment uns dies a l’estudi. L’estat d’alarma em va agafar allà i ja no en vaig poder sortir fins al cap de 75 dies. Després d’una primera setmana de confinament una mica claustrofòbica, poc a poc les coses es van anar posant a lloc i vaig poder començar a ordenar pensaments i sensacions de tot el que m’havia estat passant aquests últims temps. Aquest nou disc és el resultat de tot plegat. Un canvi d’etapa, un fer-se gran, un prendre distància. El vaig gravar tot jo sol allà tancat, amb els instruments que tenia. I va ser la meva rutina i la meva única ocupació en aquells 75 llargs dies. Estic molt content amb el resultat, inclús m’atreviria a dir que més content que mai! Moltes ganes que l’escolteu!".

100 min
CAT
ENTRADES: 14€
Localitats numerades.
Entrades ja a la venda.
Espectacle inclòs a ESCENA25.


Enllaç venda d’entrades

Enllaç vídeo de l’espectacle

 


CIRC CRIC presenta QUÈ BÈSTIA!
Dimecres 30 de desembre, a les 18.30 h

Que Bèstia!, és el nou espectacle de Tortell Poltrona, inspirat en els grans pallassos d'inicis i mitjans del segle XX que ens han deixat un llegat que no marceix. Situacions absurdes i gags que ens fan petar de riure com quan es van crear fa dècades. Un homenatge a aquells personatges fantàstics que van fer riure els nostres avantpassats, on no hi pot faltar un altre clàssic d'un espectacle de pallassos: la música. Fins i tot el vestuari que llueixen és dels anys seixanta, de la famosa nissaga dels Germans Martini.

El pallasso d’avui amb l’essència del pallasso de sempre.
Un garbuix de propostes amb petjada pròpia.
Emocions i sentit de l’humor per a tota la família!

Idea original: Jaume Mateu.
Direcció: Tortell Poltrona.
Ajudants en la direcció: Pere Hosta, Caroline Obin, Jordi Oriol.
Pallassos: Tortell Poltrona, Srta.Titat (Montserrat Trias) i Bobas (Boris Ribas).

60 min                                                                        
CAT
Apte

ENTRADES: 14€
Localitats numerades.
Entrades ja a la venda.
Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç venda d’entrades

Comentarios
Multimedia Diari