El Circ Històric Raluy presenta ‘Vekante’ a TGN

Amb Rosa Raluy al capdavant, els carruatges de fusta de principis de segle XX s’instal·laran al Parc del Francolí del 22 de gener al 7 de febrer

13 enero 2021 08:20 | Actualizado a 13 enero 2021 09:25
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El Circ Històric Raluy presentarà per primer cop a Tarragona el seu nou espectacle Vekante, que significa ‘despertar’ en Esperanto, una proposta creada i dirigida per Rosa Raluy, filla de Carlos Raluy, director i ànima d’aquest circ centenari català de saga familiar. Un espectacle contemporani de circ tradicional que ha reprès les gires després dels mesos de confinament a Castelldefels on van fer funcions en línia que van arribar a tenir més de 900.000 visualitzacions. El circ ha passat les festes de Nadal a Terrassa on més de 10.000 espectadors han gaudit del seu espectacle.

Vekante és una proposta que neix de la il·lusió i ens porta al moment just abans de despertar, quan els somnis es confonen amb la realitat. Un jove acròbata deixa de somniar i desperta descobrint aquest món habitat de ballarins, pallassos, actors i acròbates. Artistes que viuen la seva passió. Guiat pel ‘director’ i el ‘presentador’, el jove s’integra dins la companyia convertint-se en part integrant d’un muntatge que amaga esforç, sacrifici, passió i màgia. Carregat d’emoció i ple de significats eloqüents, les múltiples claus de lectura que ofereix Vekante deixen a l’espectador la possibilitat de gaudir-la de manera íntima i personal. Un evocador viatge emocional i al·legòric sobre el fet de despertar. Els espectadors que vagin a veure Vekante hi trobaran fins a 20 artistes en espectaculars números de diferents disciplines.

Aforament del 30%

Seguint les recomanacions de les autoritats sanitàries, per tal de gaudir dels espectacles del Circ Històric Raluy, la companyia ha acordat diverses mesures de seguretat per tal de protegir a treballadors i públic durant la seva visita al circ. D’aquesta manera, s’ha limitat l’aforament al 30%, mantenint en tot moment un distanciament entre nuclis familiars, després de cada sessió es desinfecten les instal·lacions, es pren diàriament la temperatura de tot el personal tècnic i artístic de la companyia, el públic haurà de dur obligatòriament mascareta durant tota la funció a l’interior del recinte i el personal tècnic i artístic utilitzaran mascareta i guants de làtex, per protegir-se, excepte durant els números a l’escenari.

Comentarios
Multimedia Diari