El Danseu Festival arrenca aquest divendres amb 21 propostes nacionals i internacionals

La programació és multidisciplinària, amb especial interès pel públic familiar.

04 agosto 2021 09:48 | Actualizado a 06 agosto 2021 11:32
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Del 6 al 8 d’agost, Danseu Festival celebrarà la seva novena edició, a Les Piles (Conca de Barberà), amb una programació que inclou fins a 21 propostes, entre les quals hi ha sis estrenes, de la mà de 17 artistes/companyies amb trajectòries nacionals i internacionals.

Aquest festival internacional de dansa i arts del moviment en context rural torna a apostar per l’equilibri territorial amb la reincorporació de la programació internacional, sent, un any més, una cita imprescindible que situa la cultura al cor de la natura per crear un espai de proximitat per al descobriment, la reflexió i el canvi.

En tan sols tres dies hi haurà un total de sis estrenes. Com a estrenes absolutes destaquen les propostes Scotoma, de Clémentine Télesfort i Lisard Tranis; Esberlar, de L’atapeïda, i la instal·lació fotogràfica de Xavier Sivecas, Dins.

I com a estrenes nacionals, l’originalitat del concert en directe del búlgar Ivo Dimchev; amb l’escala infinita, Fugue/Trampoline, del francès Yoann Bourgeois i CCN2-Centre chorégraphique national de Grenoble, i amb els moviments sobre el terreny de joc dels belgues 15Feet6 amb el seu espectacle League&Legend.

A més, cal remarcar l’especial atenció que la programació ha prestat al públic familiar, de manera que persones de totes les edats puguin gaudir d’un extens itinerari al llarg de tot el cap de setmana amb les següents propostes: Fugue/Trampoline, Scotoma, Circubic -Racons d’interacció de circ-, Àtom, Tour, Esberlar i League&Legend.

 

#creíaquelosabíatodo, un eslògan sobre el moment present

#creíaquelosabíatodo és una frase que menciona Violeta Gil a l’espectacle de cloenda d’enguany. La frase s’ha establert com a l’eslògan d’aquesta edició de Danseu Festival pel seu profund significat, el qual sintetitza tot un procés de reflexió que porta a descobrir, o recordar, que efectivament ni sabem ni podem preveure res d’allò que ens passarà.

Per a més informació: danseufestival.com.

Comentarios
Multimedia Diari