Ensenyar els valors als més menuts de la mà dels contes de Mans Unides

La col·lecció ‘Conte valors’ de l’ONG parla de solidaritat, respecte, generositat i igualtat

21 abril 2021 11:40 | Actualizado a 22 abril 2021 19:04
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Amb el títol genèric Conte valors, Mans Unides fa un temps va iniciar una col·lecció de contes infantils basats a ressaltar els valors de vida: el respecte, la solidaritat, la generositat, la igualtat...

Per aquest Sant Jordi posa a l’abast dels infants el tercer llibre de la col·lecció que tracta de la responsabilitat. Aquest consta de tres contes: Una paraula màgica, El trencaclosques i el Pardal Valentí. El seu objectiu és incidir en la responsabilitat amb un mateix, amb els altres i amb el planeta, la nostra casa comuna. Els altres dos exemplars de la col·lecció tracten els valors de la generositat i la igualtat.

En conjunt, posen en relleu el respecte i la valoració de la diversitat com a font d’enriquiment humà, l’absència de qualsevol mena de discriminació i l’empatia amb tots els éssers humans.

Els contes estan bellament il·lustrats i fomenten en els infants la sensibilització i la creativitat i abracen en petites dosis allò que preocupa la societat actual. L’objectiu és ajudar als més petits a assentar els seus valors per tal que el dia de demà puguin comptar amb ells i tenir eines que els permetin pensar i actuar per ells mateixos.

La col·lecció de Conte valors està editada en català i en castellà. Va adreçada als infants de tres a nou anys i el cost-donatiu de cadascun dels llibres és de deu euros, que són destinats als projectes que porta a terme Mans Unides envers les comunitats més vulnerables dels països en vies de desenvolupament. Es poden comprar a la Delegació de Mans Unides a Tarragona. Rambla Nova 119, escala B, 1r.1a.

Comentarios
Multimedia Diari