Gener 2021: Casal Riudomenc Teatre Auditori

22 diciembre 2020 16:14 | Actualizado a 22 diciembre 2020 17:24
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

SATISFACSHOW
Dimecres 6 de gener de 2021, a les 19.00 h

Satisfacshow, el darrer muntatge de Jordi Purtí és un espectacle teatral universal amb música, teatre de gest i humor.

Una Brass Band, fanfàrria de cinc músics d’estil  gipsy balcànic, volten el món amb les seves versions i números de carrer. Aquest viatge també “existencial” els porta a passar per d’altres formes musicals i escèniques que els venen a trobar pel camí com a conseqüència de l'evolució natural, no premeditada: música clàssica, jazz i fins i tot pop rock.

“Roda el món i torna al born”: tornaran a la seva essència, a les seves arrels més convençuts i realitzats que mai.    

Brass – Balkan – Clàssica – Jazz – Pop rock... Un espectacle per a tots els públics: edat, nacionalitat i cultura.

Autor i direcció, Jordi Purtí
Producció: Always Drinking Produccions
Músics, actors : Amaiur González, Francesc Vidal, Oriol Escolano, David Dario i Sergi Basart.

75 min
+6 anys

ENTRADES: 14€
Localitats numerades.
Entrades ja a la venda.
Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç venda d’entrades
Enllaç vídeo de l’espectacle


EN PEYU presenta EL GALLARDO ESPAÑOL
Diumenge 17 de gener de 2021, a les 18.30 h

En Peyu s'ha decantat pel camí fácil aquesta vegada. Per no buscar-se més merders dels que ja té, posa en escena un clàssic de la literatura castellana: El gallardo español, de Miguel de Cervantes. Espectacle íntegrament en castellà on l'escenari de l'etern conflicte entre moros i cristians serveix d'excusa per explicar una història d'amor prohibit.

Peyu es carrega tot el pes de l'obra a l'esquena i és el mateix actor qui interpreta a tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arlaxa... Salvant les distàncies i per descriure-ho d'una manera gràfica, en Peyu fa a El gallardo español el que feia Lluís Homar a Terra Baixa. Diem 'salvant les distàncies' perquè, evidentment, Terra Baixa no s'assembla gens a El gallardo español...

Qui no entengui l'espectacle o estigui encuriosit per aclarir com s'ha gestat tota la posada en escena podrà quedar-se al posterior col•loqui*, on en Peyu, molt amablement, contestarà les preguntes del públic.

Un no és més intel•ligent ni més tonto per anar o no anar al teatre, però sí que és veritat que al que hi va almenys li dóna una aparença de persona culta. Si anar a teatre ja et dóna una certa categoria intel•lectual, quedar-te al posterior col•loqui per intercanviar impressions amb els protagonistes t'envia directament a dalt de tot de la piràmide dels erudits. Quedar-vos al Col•loqui us farà més cultes i més dignes.

*En finalitzar la funció, es durà a terme un col•loqui entre l’actor i el públic.

95 min
CAT / CAST
+14 anys 

ENTRADES: 14€
Localitats numerades.
Entrades a la venda a partir del 17 de desembre de 2020, a partir de les 18.00 h.
Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç venda d’entrades
Enllaç vídeo de l’espectacle


GEMMA HUMET presenta MÀTRIA
Dissabte 30 de gener de 2021, a les 19.30 h

Gemma Humet és una de les veus amb més llum i personalitat del panorama català actual. És una de les artistes que més clarament ha impregnat la seva obra amb l’essència de la cançó d’autor i protesta que tants bons fruits ha donat als Països Catalans al llarg de les darreres dècades.

Presenta el seu nou disc que porta per nom “Màtria” i ha estat produït per Jordi Casadesús (La iaia, Núria Graham, Càntut...). Consta de 10 cançons pensades en clau feminista i comptarà amb un so renovat i modern que barreja la caixa de ritmes i els sintetitzadors amb les melodies d’aires mediterranis i la càlida veu de la Gemma.

Ja sigui com a solista, amb dos discs editats per Satélite K (Si canto enrere al 2015, produït per Pau Figueres i Encara, al 2017, produït per Carles “Campi” Campón) o acompanyant la mítica guitarra de Toti Soler amb un disc conjunt titulat Petita Festa (Satélite K, 2018), Gemma Humet ha demostrat ser una de les veus més compromeses i versàtils dels últims temps recollint premis com, per exemple, el Premi Enderrock del públic a millor disc de Cançó d’Autor de l’any 2015, col•laborant en més de 30 gravacions i discos i recorrent el país fent concerts arreu de la nostra geografia i diferents països d’Europa (França, Suïssa, Bèlgica,…) Ha cantat, a més a més, al costat i en col•laboració amb artistes de la talla de Joan Manuel Serrat, Lluís Llach o Kepa Junkera.

75 min
CAT

ENTRADES: 10€
Localitats numerades.
Entrades a la venda a partir del 17 de desembre de 2020, a partir de les 18.00 h.
Espectacle inclòs a ESCENA25.

Enllaç venda d’entrades
Enllaç vídeo de l’espectacle

Comentarios
Multimedia Diari