Gran acollida a l’estrena de ‘3450km, de Montblanc al món’

Adrià Gutierrez, protagonista absolut gràcies a les xarxes socials, va presentar l’obra d'AYHE Productions

28 diciembre 2020 09:53 | Actualizado a 28 diciembre 2020 19:14
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Gairebé 100 persones –en un doble passi de 50 persones en un espai amb capacitat per 200– van assistir ahir a la presentació de la pel·lícula documental 3450km, de Montblanc al món. Un exercici de cultura segura amb una acollida molt positiva ahir a Montblanc. L’obra, protagonitzada per l’aventurer montblanquí Adrià Gutierrez, es podrà veure la Nit de Reis a TAC12.

En la presentació, Oriol Pallissó, Regidor d’Esports de l’Ajuntament de Montblanc, explicava que “esperem sortir aviat d’aquests moments tan complicats” i es mostrava il·lusionat de que “com Ajuntament, puguem donar a conèixer històries locals dels nostres conciutadans que traspassen fronteres. No podíem dir que no a aquesta aventura”.

En paral·lel, Adrià Gutierrez, protagonista absolut de 3450km, de Montblanc al món –actualment vivint a Suïssa–, afirmava estar “molt feliç per poder presentar aquesta obra a casa nostra”. “Animo a tothom que vulgui a començar aventures com les que jo he viscut”, detallava Gutierrez, “és una altra forma de viatjar i gaudir de la vida”.

Finalment, David Aymerich, director i productor de la peça, va insistir en que “no cal marxar per narrar fets que puguin tenir un interès global”. “Nosaltres com a productora de cinema hem apostat pel territori i, des d’aquí, treballarem per dur aquestes històries tan especials arreu del món”.

Així doncs, Aymerich no té cap dubte de que “aquesta producció demostra com de connectats estem avui en dia”. “Hem vaig interessar per l’Adrià i les seves aventures gràcies a les xarxes socials”, explica el director tarragoní. “L’Adrià em va enviar amb un link privat tot el material que havia enregistrat amb el pas dels anys, i no ens ho vam pensar dues vegades”, tanca el productor de l’obra.

3450km, de Montblanc al món és un migmetratge documental produït per AYHE productions amb el suport de l’Ajuntament de Montblanc i la col·laboració de la televisió TAC12. Una experiència única que narra les peripècies d’Adrià Gutierrez al voltant del món completament sol, únicament acompanyat per una bicicleta i les seves alforges.

La pel·lícula es va rodar càmera en mà entre els anys 2014 i 2017 per part de l’Adrià Gutierrez i, posteriorment, l’any 2019 Aymerich va dirigir una sèrie d’entrevistes a Suïssa, on viu actualment Gutierrez, que narren les vicissituds del protagonista al llarg dels seus viatges. L’equip de la pel·lícula el formen cares conegudes del territori com la fotografia d’en Daniel Bernús (La mida del temps, 2019), les il·lustracions de l’Eduard Polo o la banda sonora original d’en Valen Haralambidis (El dulce sabor del limón, La mida del temps).

Comentarios
Multimedia Diari