‘Hope. Mai es perd l’esperança’, un conte en benefici de Gaia Tarragona

Basat en un cas real, una gosseta és la protagonista d’aquesta història amb il·lustracions a color

22 abril 2021 09:29 | Actualizado a 22 abril 2021 20:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Vet aquí una vegada una gosseta que, com totes les altres, tenia moltes ganes de viure una vida del tot feliça... Així comença Hope. Mai es perd l’esperança, un conte solidari, les vendes del qual van a parar íntegrament a l’Associació Gaia Tarragona. Un llibre amb text i dibuixos d’Elisa Suárez, traducció de Mònica López i disseny i portada de David Jiménez

Hope és una gosseta que, com tots els éssers vius, vol ser feliç. Quan era una cadella la van separar de la seva família per endur-se-la amb uns humans. Però quan es va fer gran, Hope va començar a fer nosa i la van deixar  lligada en una caseta, enmig del no-res... La història de Hope és real. Un animal, com tants altres, als quals els deixen sols, els porten menjar de tant en tant i els priven del més important, l’amor dels seus amos. L’Elisa Suárez, presidenta i casa d’acollida de Gaia, va ser la noia que va poder salvar la Hope, la qual finalment, va tenir un final feliç en forma d’adopció. Però no sempre és així. Per això, des de Gaia lluiten cada dia per ajudar els animals en situacions similars. 

Enguany, les entitats com Gaia Tarragona no poden ser-hi a la Rambla per Sant Jordi amb les seves propostes. És per això que han editat aquest conte solidari. Així, Hope. Mai es perd l’esperança es pot comprar a un preu de vuit euros al restaurant @creea_comida_consciente; les perruqueries canines LinDogBarber (Vall de l’Arrabassada); Kurocan eco pet shop (plaça Castellers) i Nova Veterinària (Rovira i Virgili). També @LinDogBarber ha cedit 15 roses que posarà a la venda en el seu local, a un preu de quatre euros. Els diners recaptats també hi aniran a l’associació.

Gaia és l’Associació Grup d’Acollides i Adopcions d’Animals de Tarragona. Es tracta d’una entitat independent per a la Defensa i Protecció Animal sorgida a partir de la mala experiència dels seus membres durant anys com a voluntaris en una protectora de la ciutat. Principalment treballa per aconseguir l’adopció i acollida de gossos i gats, evitant que els animals abandonats hagin de passar per diferents instal·lacions amb el desgast que suposa per a ells estar engabiats. Més informació: Facebook (GAIA Tarragona-Associació de protecció animal); web (www.gaiatgn.com) o correu electrònic (gaiatgn@gmail.com).

Comentarios
Multimedia Diari