Cultura Tortosa

Imatges per reflexionar sobre la Covid

La mostra, amb imatges de gran format dels fotoperiodistes Núria Caro i Quim Domingo, es pot veure a l’aire lliure al costat del pont roig

MARINA PALLÁS CATURLA

Whatsapp
Una dona contemplant l’exposició de fotografies a Tortosa, a la vora de l’Ebre. JOAN REVILLAS

Una dona contemplant l’exposició de fotografies a Tortosa, a la vora de l’Ebre. JOAN REVILLAS

La incertesa i por dels primers dies, les sortides al supermercat amb mascareta i guants, els aplaudiments al vespre en suport al sector sanitari, les passejades i sortides en bicicletes i patins en els horaris permesos durant aquells primers dies de llibertat després d’un confinament de dos mesos... Tot això va ser captat per l’atenta mirada dels fotoperiodistes Núria Caro i Quim Domingo, ara plasmat en una exposició a l’aire lliure al passeig vora l’Ebre, a Tortosa.

Es tracta de «Resiliència», una mostra de 10 fotografies de gran format, on els fotoperiodistes han captat alguns dels moments que s’han viscut a Tortosa durant la pandèmia de la Covid-19.

Els dos fotoperiodistes han volgut reflectir amb les seues imatges el que ha estat la pandèmia, però més que tot això: la capacitat de les persones per adaptar-se a les situacions adverses i complexes i resistir, és a dir, fer-se resilients.

L’exposició està ubicada a l’avinguda de Lleida, al costat del Pont Roig, i convida a fer una passejada vora l’Ebre i reflexionar sobre les imatges, tot gaudint de les fotografies que, encara que la percepció del temps ja haja canviat, van ser realitzades fa poc més d’un any. La mostra es pot visitar fins a l’11 de desembre.

Aquesta exposició forma part dels actes de Tortosa, Capital de la Cultura Catalana 2021, que al llarg de tot l’any ha preparat un conjunt d’activitats de totes les disciplines culturals.

Temas

Comentarios

Lea También