La Maga Melanie presenta ‘GLAM’ a Ulldecona

’GLAM’, el darrer espectacle de la Maga Melanie, clourà el cicle Dissabtes de Teatre, amb doble sessió el 15 de maig, a l’Orfeó Montsià

12 mayo 2021 06:30 | Actualizado a 12 mayo 2021 06:31
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

El nou espectacle de màgia de la Maga Melanie estava previst fer-lo al mes de gener, però la situació epidemiològica no ho va fer possible. Melanie presenta un espectacle de gran format per a tota la família, d’una manera actual i moderna amb l’ajut de dos partenaires.

Un xou familiar, participatiu, amb il.lusions impossibles i on ha incorporat els reeixits números que va presentar al programa televisiu Got Talent. A partir de la seva popularitat es dona a conèixer com una dona maga elegant, que va sense talons. 
Deixeble del Mag Lari

La Maga Melanie, de Tarragona, trenca esquemes i és una de les poques dones que protagonitzen un espectacle de màgia al país.
Melanie tenia clar des de ben petita que es volia dedicar al món de la màgia. Precisament, va veure, amb la seua família, un espectacle del Mag Lari a Ulldecona i se’n va adonar que «volia ser com ell». Va aconseguir contactar amb aquest mag i que li fés classes, després va actuar amb Lari i ara Melanie és també professora en una escola de màgia.

Xarxa Ulldecona tanca la temporada oferint dues representacions aquest dissabte, a les 17 i les 20 hores. De fet, a hores d’ara ja només queden entrades per a la segona sessió i es poden adquirir en línia al web de l’associació www.ulldeteatre.org a preus assequibles, 8€ els infants i 10€ els adults.

Amb l’espectacle de màgia es posarà el punt final a una temporada atípica marcada per l’ajornament d’espectacles i tancaments dels teatres, davallada global d’espectadors degut a les limitacions d’aforament i amb un 50% menys d’actuacions previstes inicialment des de l´estiu passat. D’octubre fins a aquest cap de setmana només s’han pogut fer cinc espectacles.

Tot i aquestes situacions, l’organització valora positivament el fet de no haver cancel·lat la programació, malgrat les dificultats. La resposta del públic i de les companyies actuants ha estat bona durant pràcticament tots els mesos, demostrant que la cultura és segura i necessària als teatres d’arreu. Xarxa Ulldecona preveu arribar a la majoria d’edat al setembre i endegar la divuitena temporada d’espectacles familiars en aquest municipi del Montsià.

Comentarios
Multimedia Diari