Les mostres de la Biennal d’Art i el Premi de fotografia de Cambrils es prorroguen fins al febrer

L’exposició de la Biennal inclou les 16 obres escollides pel jurat, que va decidir per unanimitat atorgar ex aequo el primer premi a l’escultor tarragoní Àngel Pomerol Sànchez Tres rebosts i l’artista multidisciplinari Àlvar Calvet Castells per Vermell remolatxa i Vichy

28 enero 2021 07:20 | Actualizado a 28 enero 2021 07:57
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Fins al pròxim 14 de febrer es podran visitar les exposicions de la 4a Biennal d’Art Gastronòmic de Cambrils i del 39è Premi de Fotografia Vila de Cambrils. Així ho ha decidit el Departament de Cultura de l’Ajuntament amb l’objectiu que les persones de fora del municipi puguin visitar les obres a la Sala Àgora del consistori i la Sala Àmbits del Centre Cultural, respectivament. L’exposició de la Biennal inclou les 16 obres escollides pel jurat, que va decidir per unanimitat atorgar ex aequo el primer premi a l’escultor tarragoní Àngel Pomerol Sànchez Tres rebosts i l’artista multidisciplinari Àlvar Calvet Castells per Vermell remolatxa i Vichy. Així mateix, l’exposició del Premi de Fotografia Vila de Cambrils mostra una selecció de les imatges presentades per fotògrafs de tot el món. El jurat per unanimitat va atorgar el Premi al Millor Autor de Saló a Hengki Lee, un guardonat artista visual i fotògraf aficionat resident a Jakarta, Indonèsia.

La mostra de la Biennal es podrà visitar de dilluns a divendres de 8 a 14 hores (si s’aixeca el confinament municipal, també, obrirà portes el cap de setmana del 13 i 14 de febrer en horari de matí.), i l’exposició de fotografia estarà oberta de dilluns a divendres de 8 a 21 hores.

Comentarios
Multimedia Diari