Les receptes de l’univers Potter, ara a casa

La Galera publica el llibre Harry Potter. Festes i Banquets, de Jennifer Carroll.

27 noviembre 2021 15:34 | Actualizado a 28 noviembre 2021 08:55
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Corria l’any 2001 quan, al novembre, va arribar als cinemes Harry Potter i la pedra filosofal, el primer lliurament de la saga de Harry Potter. Després de l’èxit dels llibres, amb milions d’exemplars venuts, l’adaptació cinematogràfica de J.K. Rowling va deslligar una veritable febre màgica fetillant a tot el planeta. Era 1990 quan la seva autora J. K. Rowling, va començar a escriure la trama del nen amb ulleres i una cicatriu en forma de raig en el front sobre un tovalló mentre prenia un cafè en la cafeteria Elephant House (Edimburg), segons diu la llegenda popular. Li va costar prop de sis anys acabar d’escriure el primer tom.

Ara, més de vint anys després, els fans de la saga estan de sort, ja que La Galera Editorial vol celebrar l’efemèride amb la publicació de Harry Potter. Festes i Banquets, de Jennifer Carroll. El llibre oficial de receptes màgiques, treballs manuals i celebracions inspirat en l’univers de Hogwarts. Un volum amb què preparar algunes de les receptes Pottèriques, com ara pastissos de melassa, empanades de carabassa, varetes de regalèssia, granotes de menta o rams de paneroles, entre moltes altres idees. Així mateix, amb el llibre de Carroll es pot celebrar l’especial Return to Hogwarts l’1 de gener pròxim amb motiu del vint aniversari de la saga, un especial d’HBO que reunirà tot l’elenc. 

 

 

Anècdotes i fotogrames
El llibre conté tot el necessari per organitzar festes temàtiques inspirades en el món de Hogwarts. Ple de fotografies i amb més de vuitanta treballs manuals i activitats, res no pot sortir malament en les celebracions. Les temàtiques de les festes que inclou Harry Potter. Festes i banquets són ‘Festa d’aniversari de la Copa Interresidències de Hogwarts’; ‘Festa de Halloween de criatures màgiques’, ‘Marató de pel·lícules Retorn a Hogwarts’, ‘Celebració del Ball d’Hivern’ o ‘Un banquet de noces màgic’.

A més a més es pot accedir a materials descarregables gratuïts, basats en les arts gràfiques de les pel·lícules, que donaran un toc d’autenticitat que sorprendrà els convidats.

 

 

 

Així mateix, entre les curiositats que conté, explica per exemple que el disseny del decorat dels compartiments del Hogwart Express es va inspirar en una de les pel·lícules preferides del director Chris Columbus: Una nit ben dura, dels Beatles. Columbus volia que el seu tren fos exactament igual que el que apareix al principi de la pel·lícula, on viatja el grup de música i Stuart Craig, el dissenyador de producció ho va fer.

Harry Potter. Festes i banquets inclou també fotogrames de les pel·lícules, art conceptual i cites. 

Comentarios
Multimedia Diari