L’escriptora reusenca Maria Lluïsa Amorós, finalista del Premi Joaquim Amat-Piniella

Els nens de la senyora Zlatin és la novel·la amb la qual competeix.

11 noviembre 2021 08:56 | Actualizado a 11 noviembre 2021 09:05
Se lee en minutos
Participa:
Para guardar el artículo tienes que navegar logueado/a. Puedes iniciar sesión en este enlace.
Comparte en:

Temas:

Òmnium Bages-Moianès i l’Ajuntament de Manresa ja han seleccionat les tres obres finalistes que optaran al 22è Premi Joaquim Amat-Piniella. Es tracta de Swing, de Rafael Vallbona (Edicions 62); La casa dels avis, de Vicenç Villatoro (Proa); i Els nens de la senyora Zlatin, de la reusenca Maria Lluïsa Amorós (Columna). El premi està destinat a reconèixer una obra publicada que se centri o reflecteixi algun dels moviments socials contemporanis i té una dotació de 2.000 euros per a l’obra guanyadora. La cerimònia de lliurament tindrà lloc a l’Auditori Plana de l’Om de Manresa el dia 23 de febrer de 2022, en el marc de la Festa de la Llum.

Les obres que participen en aquest premi han de ser novel·les, llibres de memòries o dietaris, originalment escrites en llengua catalana, s’han d’haver publicat, en el cas d’aquesta convocatòria, entre l’1 de setembre del 2020 i el 31 d’agost del 2021, i han de centrar-se o reflectir algun dels moviments socials contemporanis.

El jurat està format per l’escriptor Llorenç Capdevila, la bibliotecària Montserrat Caus, l’escriptor Jordi Estrada, el periodista del Regió7 Toni Mata, l’escriptor i periodista Genís Sinca, i la periodista i presidenta d’Òmnium Bages-Moianès, Anna Vilajosana.

Comentarios
Multimedia Diari